Teknobiyotik'ten Hazır Kasa Alınır mı?

Sait Sarp

Kilopat
Merhabalar hazır kasa almayı düşünüyorum, kendim toplamayı beceremeyeceğim için bu yola başvurdum. Bu sistem ileriye dönük müdür? Herhangi bir problem çıkartır mı? Veya bu fiyata (max 7000) RTX serisi PC toplanır mı?
Yardım lütfen.
Yardımcı olur musunuz boşuna para vermek istemiyorum.

Son düzenleme:
Teknobiyotik arada sırada hazır kasalarda çok güzel indirimler yapıyor. Mesela RTX serisi ekran kartları çıktığında GTX 2070'li ucuz sistemler falan gelmişti. Eski teknolojili kartların kullanıldığı sistemlerde stok eritme çabası oluyor ve güzel indirimler bulunabiliyor. Öyle bir şey alacaksanız, alabilirsiniz. Tavsiye ederim. Ancak yeni seri parçalardan toplanacaksa çevreden yardım alarak kendiniz toplayın daha karlı olabilir.

Merhabalar hazır kasa almayı düşünüyorum, kendim toplamayı beceremeyeceğim için bu yola başvurdum. Bu sistem ileriye dönük müdür? Herhangi bir problem çıkartır mı? Veya bu fiyata (max 7000) RTX serisi PC toplanır mı?
Yardım lütfen.
Yardımcı olur musunuz boşuna para vermek istemiyorum.
Ben iki adet hazır sistemi Teknobiyotik'in internet sitesinden sipariş verdim. Herhangi bir sorun yaşamadım.

alınır.net güvenilirliği tartışılamaz, işlerini iyi yapıyorlar ve fiyatları gerçekten iyi! arkadaşım almıştı oradan biliyorum kablolama ile bile gerçekten güzel uğraşıyorlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı