Teknobiyotik'ten hazır sistem alınır mı?

SlayKul

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Teknobiyotiğin müşteri hizmetleri kötü diye duymuştum. Eğer bir sorun yaşarsanız adamların sizinle ilgilenme ihtimali düşük. Başka site tercih etmenizi öneririm. Olmazsa biraz bekleyin YT'ler bilgisayar çıkartınca belli bir süre ucuza geliyor. Stoklar bitmeden alırsınız.

Teknobiyotik'ten R3 1200 AF işlemci, 8 GB RAM, RX 560 4 GB 4 bin TL'ye alacağım da bu site güvenilir mi, bu sisteme bu para değer mi? Bütçeyi maalesef arttiramıyorum ve SSD'si kronik sorunlu diyorlar bir şey olsa yenilerler mi göndersem garantileri var mıdır?

Sistem: Teknobiyotik AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Benzer sistemi aldım, PSU bozuk gelmişti geri verdik o sırada hem Windows yüklendi (Bilgisayar 5 dakika açık kaldıktan sonra kapanıyordu.) hem de ana kart A320'den B450 oldu. Ben Müşteri hizmetlerinden sıkıntı yaşamadım. Sistem iyi ama Stuttering yaşıyorum bir kaç oyunda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı