Teknobiyotik'ten i5 6500 Hazır Bilgisayar Almak

Evet arkadaşlar yine bilgisayar konusu. Biliyorum bu senin kaçıncı konun diyebilirsiniz fakat sürekli sitelerin fazla fiyatları yüzünden site değiştirip duruyorum. Eksen Bilgisayar'dan monitörlü bir sistem almaya karar verdim. Bilgisayarı tam alıcaktım, ödeme kısmına geldiğimde 150-200 TL daha fazla istedi taksitli olduğu için. Bende Eksen Bilgisayar'dan almamaya karar verdim. Kendim toplayacaktım ve toplamak istiyordum. Fakat napalım olmadı işte.

Neyse şimdi ise Teknobiyotik'den hazır bilgisayar -bende kendim toplamak istiyordum fakat şartlar el vermedi diyebiliriz- almaya karar verdim. Teknobiyotik ile iletişime geçtim ve Hotmail üzerinden konuştuk. Gayet samimiydi benimle ilgilenen insan. Onlardan istediğim kasanın montajlanmış hallerini fotoğraf atmalarını istedim. Onlar ise bilgisayarın siparişinin olduğunu fakat daha montaj aşamasında olduklarını ve Salı günü montajlanmış bir şekilde bilgisayarın fotoğrafını atacaklarını belirttiler. İlgilenişleri çok hoşuma gitti. Yarın fotoğrafları atarlarsa bu konunun yorum kısmında sizinle paylaşırım.

Sormak istediğim Teknobiyotik ile ilgili sorular:

• Teknobiyotik'ten montajlanmış bir bilgisayar aldınız daha önce?
  • Sizinle de sipariş öncesi ve sonrası ilgilendiler mi?
  • Asus GTX970 iyi midir? MSI ile arasında fark var mıdır? (Sistemin linki aşağıda.)
  • Ve Teknobiyotik hakkında söylemek istedikleriniz var mıdır?

Evet arkadaşlar biraz uzun oldu ama kendimi kaptırıyorum yazarken. Neyse hepinizin görüşlerini bekliyorum, iyi forumlar.

NOT: RX480'i bekleyemem çünkü ailem kredi çekti ve şimdi almam gerek.

Sistem: Intel Skylake i5 6500 3.2 GHz, 8GB DDR4, GTX970 4GB 256bit, 120GB SSD + 1TB HDD USB 3.0 Oyun Bilgisayarı

Montiör: Asus 23.6

Sinerji'den toplayabilirsin. Eğer parçaları kendin birleştirmeyeceksen 35 TL alıyorlar fazladan. Aynı monitörü alırsın yanınada.
Adsız.png

ben 1 yada 2 hafta önce yarısı toplanmış kasa aldım para olmadığı için işlemci ekran kartı ssd yoktu stokta bıraktım siparişte pc toplama hizmeti diye fiyat kesiyorlar bende su soğutma sipariş etmiştim işlemci yok diye 2 kez arandım onun dışında aranmadım biraz müşteri ilişkileri ile acemiler ama sorun olmaz 3 günde geldi duruyor öyle sipariş sonrası bir şey olmadı elimde faturası işte para transferi ile ilgili dekontlar var gtx 970 marka arasında soğutma olarak iyi olan msi dı sanırım marka arası hız farkı soğutmada farklar var 970 alacağın yerde parada hazır hiç boşa harcamadan çok sıkıştıysandan yurt dışı 1080 al doğru bir yatırım olur

Eksen ve Teknobiyotik, ikiside gayet güvenilir firmalar hocam. Benim size tavsiyem ne olursa olsun bu bütçeye kendiniz parçaları birleştirip bir sistem toplayın. Bence şu aşamada Gtx 970 almanız mantıklı değil hemde hiç. Beklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum hocam ama hayır bekleyemem diyorsanız aşağıdaki sistemi tavsiye ederim.
upload_2016-6-14_22-23-30.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı