Teknobiyotik'ten PC alınır mı?

İlk defa kazıklanmayı tercih eden biri görüyorum.
Katılıyorum , teknobiyotik güvenilir fakat ordaki bilgisayar alınacak bir fiyatta değil. En azından paylaştığım Benchmark testlerine bakarsanız 1650'nin 2 kat bir performans gösterdiğini düşünebiliriz. Mining için almıyorsanız almayınki mining için alıyorsanızda gidip 2. el alın.

Düzeltme : GameGaraj'daki sistemde Biostar kullanmaktan korkuyorsanız 30TL farkla MSI alabilirsiniz anakartı.
 

Dosya Ekleri

  • benchmark.PNG
    benchmark.PNG
    110,5 KB · Görüntüleme: 76
GameGaraj'ın ucuzluğunu biliyorum, fakat Teknobiyotik'te Windows 10 ve driverları yükleme seçeneği var onlarla uğraşmayı sevmeyen biri olduğum için buradan alacağım fiyat benim için gayet ideal aza tamah ediyorum yeter bu sistem.
Temiz kurulumdan sonra birçok driverı Windows kendisi yüklüyor zaten. Geriye bir tek GPU driver kurmak kalıyor. Ayrıca kendi şahsi fikrim olarak, alacağınız sistem 7000 TL fiyata göre bir çöp maalesef.
 

Bal gibi de alınır. Ben 2 yıl önce aldım şimdiye kadar gram performans kaybı yaşamadım ve çok ilgili bir teknik ekibi var. Bu fiyata o sistem hayatta değmez ama.
 
Hocam, RTX3070'li sistemimi GameGaraj'dan temin ettim. Gönderdiklerinde size 16 GB'lık bir USB gönderiyorlar ve içinde tüm Driver'lar oluyor. Herhangi bir yerden (telefon bile olabilir) Windows ISO'sunu attıktan sonra tek yapmanız gereken bilgisayara takıp açılırken F2 veya F12'ye basıp BIOS ekranından USB'yi seçmek. Gerisi zaten hemen kuruluyor ki alacağınız bilgisayarın anakartı MSI veya ASUS ROG/TUF serisi ise zaten BIOS'ları yeni oluyor Windows arayüzü gibi, hemen gerçekleştirebilirsiniz işlemleri. Tavsiyem 1-2 saatlik bir uğraş için 10-20 FPS kaybetmeyin.

GameGaraj'da artık 16 GB USB bellek vermiyorlar hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı