Teknofest için PCR testi ne zaman yaptırılır?

466609

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, arkadaşlarımla Teknofest'e gideceğiz ama 48 saat önceden PCR test yaptırmak gerekiyor. Benim de aklıma bir şey takıldı. Bu testi ben yarın yaptırsam sonuç zaten 2 gün içinde çıkıyor sorun olur mu? Pazar ya da pazartesi yaptırırsam ve sonuç geç çıksa girememe gibi bir sorun yaşar mıyım? Bu arada yaşım 15. sanırım bizim de yaptırmamız zorunlu. Bir tane öğretmenimiz götürecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben geçen sene Teknofest'e proje sunumu için katılmıştım. Bizden de 2 gün önce test istemişlerdi. İstanbul'da il sağlık merkezlerinden birinde PCR testi verdim. Katılacaklar listesinde olduğum için mi bilmiyorum ama 1 gün içinde sonuç çıkmıştı. Gaziantep'e gittiğimde hatırladığım kadarıyla girişte sadece ısıya duyarlı aletler vardı sanırım (tam bilmiyorum ne olduğunu). Sadece sen yavaşça içeri girerken orada kontrol yapıyorlardı. Kimse benden ne isim ne kimlik bilgisi istemedi.
PCR testinin geçerlilik süresinin de Max 48 saat olduğunu biliyorum. Erken yap bence sorun olmaz.

Ben geçen sene Teknofest'e proje sunumu için katılmıştım. Bizden de 2 gün önce test istemişlerdi. İstanbul'da il sağlık merkezlerinden birinde PCR testi verdim. Katılacaklar listesinde olduğum için mi bilmiyorum ama 1 gün içinde sonuç çıkmıştı. Gaziantep'e gittiğimde hatırladığım kadarıyla girişte sadece ısıya duyarlı aletler vardı sanırım (tam bilmiyorum ne olduğunu). Sadece sen yavaşça içeri girerken orada kontrol yapıyorlardı.
PCR testinin geçerlilik süresinin de Max 48 saat olduğunu biliyorum. Erken yap bence sorun olmaz.
Peki giriş sırasında PCR testine bakıyorlar mı? Çünkü 18 yaş altı için form zorun değil diyorlardı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı