- Makaleler
- 110
Bizzat alandaydım bugün. Hata her çeşit çocuğu / öğrenciyi getiren okullarda veya belediyelerde.Neden önlem alınmamışta böyle görüntüler ortaya çıkmış? Teknofest dingonun ahırı mı? Sadece yoğunlukla aciklanabilinir mi?
Ayrıca haberi izlemedin galiba insanların çeşit çeşit şikayetleri var. Sadece yogunlukla aciklayamazsin.
Her konu altında şikayet eden tipler. Bu Airshow gibi bir şey değilki... Orada seçerek alınıyor, başvuruyorsun.Yeri değil.
Tamam işte bende onu diyorum. Adam gibi iş yapsalarmış keşke. Böyle görüntüler ortaya çıkmasaymış.Şikayet etmek yerine adam gibi iş yapsalarmış.
Bunu belediyelere ve okullara dedim, organizasyona değil. Organizasyon zaten ''Devasa'' bir alandaydı.Tamam işte bende onu diyorum. Adam gibi iş yapsalarmış keşke. Böyle görüntüler ortaya çıkmasamaymış.
Aynen öyle. Zaten o girişte, Dedektörlerin orada az insan ezilmedi. İpini koparan gelmiş.Arkadaş ilkokul 3'e giden çocuğu getirme amacını anlamadım. Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler. O çocuk anca orada ezildi. Hocalar, jandarmalar çıldırdı...
Aman kameraya dikkatAynen öyle. Zaten o girişte, Dedektörlerin orada az insan ezilmedi. İpini koparan gelmiş.
Ben bile kamerayla gidiyordum arada.
Kesinlikle. İETT kuyruklarını görseniz, sayamazsınız bileYarın sabah gitmeyi planlıyorduk arkadaşlarla ancak işe yetişemeyeceğimden, toplu taşımada gecikme - problem yaşayacağımı az çok tahmin ettiğim için gitmeme kararı aldım. Bu tip alanlara son gün gitmek lazım
Fotoğraflar için teşekkür ederim, 69-040 kodlu uçağı çıplak gözle görmek harbiden güzel hormonlar salgılatır insan beynindeResimden izlemesi bile çok güzel. 
Hadi canımFotoğraflardan birinde kendimi gördüm dersem inanır mısın ahahaah