Roket yarışmasına lise "alçak irtifa"dan girdik.
Grubumuz 12 kişilikti.(+1 hoca)
Maddi desteği yarışmaya katıldıktan sonra ilk aşamaları geçerseniz TEKNOFEST başınızdaki kişiye"öğretmen vb." ye veriyor. Geçen sene böyleydi.
Ya şöyle bir durum var, bizim okulda bu konulara ilgili birini bulamadım geçen sene (okul dönemi)
Bu sebeple bizim hayal battı, ama bu sene bulmaya çalışacağım, eğer bulamazsam basit bir konuya tek katılmayı düşünüyorum, sağolsun fizik hocamız çok yardımcı oluyor.
Roket kategorisini hiç araştırmadım. Sizce nasıl bir kategori? Zorluk anlamında soruyorum.
Ya şöyle bir durum var, bizim okulda bu konulara ilgili birini bulamadım geçen sene (okul dönemi)
Bu sebeple bizim hayal battı, ama bu sene bulmaya çalışacağım, eğer bulamazsam basit bir konuya tek katılmayı düşünüyorum, sağ olsun fizik hocamız çok yardımcı oluyor.
Roket kategorisini hiç araştırmadım. Sizce nasıl bir kategori? Zorluk anlamında soruyorum.
Bayağı zor ve sağlam para gerektiriyor, okulun da biraz destek çıkması lazım. Çapraz örmeli fiberglass 50cm roket üst kısmını 5K ya yaptırmışlardı. Yazılımcı lazım gruba, open rocket kullanmayı bilen biri lazım, fırlatma sistemlerini falan yapacak biri lazım, herkesin gruba adapte olması lazım herkesin sıkı çalışması lazım, herkesin 37 sayfalık bildirgedeki yasaklara aşina olması lazım yoksa çok boş yerlere elenebilirsiniz.