TEKNOFEST'e katılan var mı?

Taha.offlinee

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, hocalarım, aranızda TEKNOFEST'e katılan var mı? Birkaç önemli bilgi almam lazım da
Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir benzer Adaletsizlik konusunu TÜBİTAK'ta yaşadık fakat Teknofest'e güveniyorum.

@Muhammet Halit

Roket kategorisi Ortaokul seviyesinde demi?
Grubunuz kaç kişilikti?
Finale kalıp maddi destek alma ihtimaliniz oldu mu?

Roket yarışmasına lise "alçak irtifa"dan girdik.
Grubumuz 12 kişilikti.(+1 hoca)
Maddi desteği yarışmaya katıldıktan sonra ilk aşamaları geçerseniz TEKNOFEST başınızdaki kişiye"öğretmen vb." ye veriyor. Geçen sene böyleydi.

Grubumuz 12 kişilikti.
Ya şöyle bir durum var, bizim okulda bu konulara ilgili birini bulamadım geçen sene (okul dönemi)

Bu sebeple bizim hayal battı, ama bu sene bulmaya çalışacağım, eğer bulamazsam basit bir konuya tek katılmayı düşünüyorum, sağolsun fizik hocamız çok yardımcı oluyor.

Roket kategorisini hiç araştırmadım. Sizce nasıl bir kategori? Zorluk anlamında soruyorum.

Bayağı zor ve sağlam para gerektiriyor, okulun da biraz destek çıkması lazım. Çapraz örmeli fiberglass 50cm roket üst kısmını 5K ya yaptırmışlardı. Yazılımcı lazım gruba, open rocket kullanmayı bilen biri lazım, fırlatma sistemlerini falan yapacak biri lazım, herkesin gruba adapte olması lazım herkesin sıkı çalışması lazım, herkesin 37 sayfalık bildirgedeki yasaklara aşina olması lazım yoksa çok boş yerlere elenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…