TEKNOFEST'e katılan var mı?

Bu sene zaten namaz kılan robot yapacağız, bu tarz projeler direkt birinci yapılıyor zaten. Bi ara yerli ve milli uçak gemisi diye bir proje vardı, direkt karton maketti.
O proje ortaokul projesi ve ortaokul projesinden çok üst bir şey beklemeyin. İyi projeler de var.

Hocam organik hoşaf yapmayı denediniz mi bir ara birinci mi ne çıkmıştı :D
Bahsettiğin kurum TUBİTAK o kurum da yıllardır yığınla öğrenci birinci seçildi. Yada TUBİKAT tarafından iyi bulunan projeler hep sergilendi hatta sitesinde bile gösteriyorlar. TUBİKAT'da da Teknofestte olduğu gibi bir çok farklı yarışma türü var. Bahsettiğin de kendi alanında birinci seçilmiştir. İstersen sitesine bakmanı öneririm ön yargı çok kötü bir şey. TUBİKAT'ın teknolojik olarak çok büyük projeleri var.
Örneğin; Türkiye'nin ilk akıllı bombasını ve ilk seyir füzesini TUBİKAT üretmiştir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, ben bu konuyu Teknofest'e katılan hocalarımdan bilgi almak için açtım. Bu konuları bıraksak daha iyi olacak. Nasıl olsa katılmaktan vazgeçmeyeceğim. E insanız sonuçta, herkesin görüşü farklı, lütfen anlayışla karşılayalım.

Arkadaşlar, ben bu konuyu Teknofest'e katılan hocalarımdan bilgi almak için açtım. Bu konuları bıraksak daha iyi olacak. Nasıl olsa katılmaktan vazgeçmeyeceğim. E insanız sonuçta, herkesin görüşü farklı, lütfen anlayışla karşılayalım.
Yani kardeşim hedefinden şaşma oraya katılman bile sana iş hayatında katkı ve tecrübe sunar. Aynı zamanda kendini göstermiş olacaksın. Sonuçta herkes birinci seçilmiyor ne kadar ilerlersen senin için iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı