TEKNOFEST'e katılan var mı?

Bu sene döner kanat kategorisinde katıldık. Seneye sabit kanat kategorisinde katılmayı düşünüyorum.

Merhabalar yarışma alanına gidebildik, lise kategorisi.
Anladım, inşallah seneye dereceye girersiniz.
Bu ilk katılımınız mı?
İlk katılacaklara kategori öneriniz var mı?
Grubunuz kaç kişilikti?
Maddi destek olarak ne kadar bütçe kullandınız?

Anladım, inşallah seneye dereceye girersiniz.
Bu ilk katılımınız mı?
İlk katılacaklara kategori öneriniz var mı?
Grubunuz kaç kişilikti?
Maddi destek olarak ne kadar bütçe kullandınız?
İnşallah sağolun.
Benim ilk, ekibin ikinci katılımı.
İlk katılacaklar ilgi alanlarına göre seçebilirler herkesin ilgi alanları farklı.
Grubumuz danışman öğretmenimiz ile toplam 7 kişilikti.
Maddi destek 1. ve 2. hazırlık desteği olarak yanlış hatırlamıyorsam toplam 13000TL falandı tam emin değilim.

Dostum İstanbul da gittim ama yarışmacı olarak katılmadım. Lakin bizim memleketten bir grup Tarım Teknolojisinde Finale kaldı :d. Yani başaranlar başarıyor. 2. yorumda ki arkadaş başarısızlığı tam hazmedememiş önemli olan nerede hata yaptığını bilmek. Ve yarışma da kabul edilenlere "Maddi Hazırlık Desteği" veriliyor. 2021 yılında Teknofest'de ön elemeyi geçen takımlara 12 Milyon TL destek verildi. Yani kabul edilen herkese veriyorlar. 1 okuldan 3 grup katılsın 3 grup da geçerse hepsine ayrı ayrı destek veriyorlar.

Hmm, benim de ilk katılımım olacak hayırlısıyla. Bizim okulda bu konulara ilgili grup arkadaşı bulamadım :/ Hayırlıyla İnşallah bu sene bulurum. Bulamazsam maalesef danışman öğretmenim ile tek yürümeye çalışacağım.
Teknofest'in önemli bir program/prodüksiyon olduğunu düşünüyorum, kaçırmak istemiyorum.

İHA projesine geçen senelerde katılmak istiyordum ama hem süre kısıtlıydı, hemde bu sene Autopilot'u şartnameye eklemişlerdi. İlk başlangıç için zor olacağını düşündüğümden pek üstünde durmamıştım.

Otopilot zor değil aslında biraz araştırdıktan sonra rahatlıka yaparsınız. Yarışmada otopilot ile uçurmak manuel uçurmaktan daha kolaydır. Zaten artık otopilot uçurulmak zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…