Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha önce bilgisayar arayışındayken karşıma çıkmıştı. Hatırladığım kadarıyla fiyatları pahalıydı, doğru düzgün özelleştirme yoktu. Bu forumda adını çok nadir gördüm. Forumda açılmış konular var.
Aradan geçen zamanda biraz iyileştirme yapmışlar gibi duruyor. Sinerji'nin web site tasarımı aynen kullanmışlar.
Arkadaşlar bir sistem gördüm teknogenetik sitesinde sizce güvenilir bir site mi kargo konusunda vs. Sistem parçaları sizce nasıl, bir de ekran kartında marka yazmamışlar model yazmışlar ona da kafam takıldı...
Merhaba biz. [Teknogenetik Gamer PRO X9] AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz, 16 GB DDR4 RAM, RX5500 XT, 512 GB NVMe M.2 SSD, RGB oyun bilgisayarı adında internet üzerinden bir hazır sistem beğendik. Fakat Teknogenetik güvenlimi bilmiyoruz sıkıntı çıkabilir mi dolandırılma vs. hiç oradan alışveriş yapan...
Merhaba arkadaşlar, teknogenetikten lianli kasa almak istiyorum da güvenilir mi, alışveriş yapan aranızda oldu mu? Hizmetlerinden memnun musunuz? Malum İncehesap'tan bir sistem almıştım. Zarar vermişler kasaya. Tüketici hakem heyetine başvurup iadesini göndereceğim. Kasa alıp da iadesini...
Selamlar Teknogenetik diye bir siteden TG PRO GEN S700/AMD Ryzen 5 5600x, 16GB, RTX 3060 12GB OC, 500GB NVMe M.2, Oyun Bilgisayarı Fiyatı bu sistemi alacağım. Siteyi hiç duymadım araştırdım biraz ama karar veremedim. Ama sistemlerini çok beğendim. Eğer çarşamba gününe kadar indirimi bitmezse pek...