TEKNOHAYAT-19 sistem alınır mı?

Telefondayım şuan bilgisayara geçsem 34 bine falan bulur atarım.
Bekliyorum 🙂

Telefondayım şuan bilgisayara geçsem 34 bine falan bulur atarım.
Hayır, Google'a bile yazsan her türlü daha ucuzu bulunur. Arkadaş ne yapmaya çalışıyor anlayamadım.

Bu arkadaş başka konuda aynı bu şekilde çok kötü tavsiyeler verip ben daha iyi tavsiye verince kızdı. Sonra senden kat kat fazla biliyorum emin ol dedi bana. Bilmiş hali buysa bilmemiş halini görsek yandık.. :)
Kızdım mı? :) Mouse konusunda senden tecrübeliyim dedim kat kat fazla biliyorum demedim. Ayrıca demediğim lafları da bana yanıt olarak atıp dedin yazdın burada mesaj atmak için atmana gerek yok.

Teknolojiyi sadece youtube’dan takip eden adam… Size yakışır bir isim olacaktır.

Kızdım mı? :) Mouse konusunda senden tecrübeliyim dedim kat kat fazla biliyorum demedim. Ayrıca demediğim lafları da bana yanıt olarak atıp dedin yazdın burada mesaj atmak için atmana gerek yok.
O lafları senin yancın söylemişti, yorumunu beğendiğin. Fikrini destekliyor oluyorsun yorum beğenerek. Mouse konusundaki tecrüben hepsiburada’da gezmekten ibaret sanırım çünkü tecrübeli halinle bu öneriler…

Aman hocam, bu fiyata kaçmaz. Siz birkaç tsne stok yapın. Satarsınız. Konu sahibi görmeden stokları eritin bence. 😄

Teknolojiyi sadece youtube’dan takip eden adam… Size yakışır bir isim olacaktır.

O lafları senin yancın söylemişti, yorumunu beğendiğin. Fikrini destekliyor oluyorsun yorum beğenerek. Mouse konusundaki tecrüben hepsiburada’da gezmekten ibaret sanırım çünkü tecrübeli halinle bu öneriler…
Tüm forumlara girip olayları ikili tartışmaya çeviriyorsun. Bu arada yancım olduğunu nereden çıkardın?

Tüm forumlara girip olayları ikili tartışmaya çeviriyorsun. Bu arada yancım olduğunu nereden çıkardın?
Niye başkalarından duyduğun terimleri kopyalıyorsun ki? Özgün ol bence. Madem bilmiyorsun sus, tavsiyemdir. 25bin liraya 4060 5600 satan sistemi daha fazla verip 5600x 4060ti yap diye öneri verdin yukarıda. Daha bunun üstüne söylenecek söz yok bence. 4060 7500f ikilisi 24 bine satılıyorken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı