J 

Jira'nın süper çakması 3T
Ziyaretçi
Arkadaşlar teknoking 2'ye birkaç özelleştirme yaptım 3500X'i 3600 yaptım SSD'yi değiştirdim ama diğer parçalarda kronik sorun vb şeyler var mı?

Evet alınır. Gayet güzel bir sistem.Arkadaşlar teknoking 2'ye birkaç özelleştirme yaptım 3500X'i 3600 yaptım SSD'yi değiştirdim ama diğer parçalarda kronik sorun vb şeyler var mı?
Sistem linkini paylaşır mısınız?
Alınır, güzel sistem.
Tek sorunu SSD idi, onu da değiştirmişsiniz.
İnşallah bu sefer nasip olur da alabilirsiniz.
Hocam ben de pazartesi alacağım; yerinizde olsam acele ederdim. Kesinlikle doların düşmesini beklemeyin. Fırlayacak gibi duruyor. İkimizede hayırlı olsun şimdiden.Napak hocam araştırıyoruz1 haftada bir sistem 800 TL pahalanmış Mart ile Nisan arasında, ne bekliyoruz ki ekonomiden tam alacağım diyeceğim hoop dolar durmaz fırlar aldıktan sonra düşer
.
Hocam ben de pazartesi alacağım; yerinizde olsam acele ederdim. Kesinlikle doların düşmesini beklemeyin. Fırlayacak gibi duruyor. İkimizede hayırlı olsun şimdiden.![]()
B450M PRO M2 kullandım.Sistem fiyatına göre güzel duruyor kullanılan parçalarda kaliteli duruyor bütçen varsa daha iyi anakart kullanılabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.