Teknoking 2 Alınır Mı?

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 551
J

Jira'nın süper çakması 3T

Ziyaretçi
Arkadaşlar teknoking 2'ye birkaç özelleştirme yaptım 3500X'i 3600 yaptım SSD'yi değiştirdim ama diğer parçalarda kronik sorun vb şeyler var mı?

Alınır, güzel sistem.
Tek sorunu SSD idi, onu da değiştirmişsiniz.
İnşallah bu sefer nasip olur da alabilirsiniz ;).

Napak hocam araştırıyoruz :D 1 haftada bir sistem 800 TL pahalanmış Mart ile Nisan arasında, ne bekliyoruz ki ekonomiden tam alacağım diyeceğim hoop dolar durmaz fırlar aldıktan sonra düşer :(.

Napak hocam araştırıyoruz :D 1 haftada bir sistem 800 TL pahalanmış Mart ile Nisan arasında, ne bekliyoruz ki ekonomiden tam alacağım diyeceğim hoop dolar durmaz fırlar aldıktan sonra düşer :(.
Hocam ben de pazartesi alacağım; yerinizde olsam acele ederdim. Kesinlikle doların düşmesini beklemeyin. Fırlayacak gibi duruyor. İkimizede hayırlı olsun şimdiden. 🙂

Hocam ben de pazartesi alacağım; yerinizde olsam acele ederdim. Kesinlikle doların düşmesini beklemeyin. Fırlayacak gibi duruyor. İkimizede hayırlı olsun şimdiden. 🙂

Yapcak bir şey yok hocam tam sistem toplayacağım dolar fırladı daha birktirmem gereken çok para var anca ağustos başları temmuz sonları gibi toplarım şimdilik sistem idare ediyor 1050 Ti ile çoğu oyunu 60FPS High oynuyorum Allah'tan oda olmasa intihar sebebi.
Sistem fiyatına göre güzel duruyor kullanılan parçalarda kaliteli duruyor bütçen varsa daha iyi anakart kullanılabilir.
B450M PRO M2 kullandım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı