Teknoking 2 vs Aquarius 5AN

Bütçe
6000 (6200 civarı artabilir)

shinabutsad

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar.
Yeni bir sistem alacağım 2 adet seçeneğim var. Ama seçeneklerimden önce yapacaklarımdan bahsetmeliyim. Video edit, render, tasarım, yayın ve oyun hepsinden olacak arkadaşlar.

Seçeneklerim ise:
TEKNOKING 2 sistem özellestirmeleri.
3600 işlemci.
Ve Toshiba OCZ SATA SSD ile 6300 TL

Ancak 3600 kullanmak istemiyorum ona bir daha soğutucu alacak param yok ne yazik ki.

Digeri ise:
AQUARIUS 5AN özelestirmeleri ile.
Ryzen 7 2700X (Bu işlemci bana beni al diye bağırıyor sanki tam istediğim işlemci.)
BIOSTAR B450MH.
16 GB 8x2 Crucial 3200MHz CL15 RAM.
INNO3D RTX 2060 twinx2.
Crucial M.2 SSD 1900 okuma 950 yazma sanırim.
550W 80+ PSU.
arkadaşlar lütfen aktif olanlar fikirlerini verebilirmi bir aksilik olmaz ise yarın alacağım
2700X ile b450mh oc siz kullanılsa sorun olurmu

Son düzenleme:
Gamegaraj PSU olarak Aigo marka kullanıyor. Alacaksanız yanına akım korumalı priz almanızı tavsiye ederim. Bilinmedik bir marka. Araştırdım baktım ve çok şikayet göremedim marka hakkında ama yine de önlem almakta fayda var.

2700X render vs. işlerde daha iyi bildiğim kadarıyla. 3600 yerine daha iyi olacaktır. OC yapmadan kullanabilirsiniz.

Gamegaraj PSU olarak aigo marka kullanıyor. Alacaksanız yanına akım korumalı priz almanızı tavsiye ederim. Bilinmedik bir marka. Araştırdım baktım ve çok şikayet göremedim marka hakkında ama yine de önlem almakta fayda var.

2700X render vs. işlerde daha iyi bildiğim kadarıyla. 3600 yerine daha iyi olacaktır. OC yapmadan kullanabilirsiniz.

Evet öyle bir sistem alacağım için akım korumalı prizi bende düsündüm. Gamegarajda bilgilendirme kısmında RGB fanların 3700X ve 3800X icin olduğu yazıyor. Fakat 2700X'mde RGB fanlı nasıl oluyor, benim için arayıp sorabilir misiniz rica etsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı