Sosyal medya sansürünün ilk iki maddesi kabul edildi. Peki halimiz ne olacak? Altta bırakacağım linkte her şeyin suç olabileceği yazıyor. Ayrıca teknoloji devleri bu bilgileri emniyet güçlerinle paylaşılacak.
Arkadaşım gizlimiz saklımız olmayacak. Ne yapacağız?
Başta; Apple, Microsoft ve Google gibi teknoloji devleri fiş çekelerse ne olur? Para kazanmadığı yere neden hizmet versinler?
04/10/2022 - AKP-MHP’nin ‘dezenformasyonla mücadele’ iddiasıyla Meclis’e gönderdiği kanun teklifi kabul edilirse haber alma hakkı ve ifade özgürlüğü rafa kalkacak.
Apple ile ne ilgisi var bu konunun? Apple cihaz satıyor. Birisi Apple telefon ile suç işleyince ''Gel buraya Apple sana ceza'' demiyorlar ki? Cihaz satan firmalar ambargo uygulamaz.
Sanmıyorum. Haberi ilk kez okudum. Ayrıca yakın zaman da yeni yasanın sadece AKP karşıtlarına mı işleyeceğini yoksa herkese eşit bir şekilde mi işleyeceğini göreceğiz.