Teknoloji devlerinin verileri hiç sızdırıldı mı?

Makaleler
49
Teknoloji devlerinin böyle büyük açıkları oldu mu? Mesela AWS sıkıntı yaşamış olabilir mi? Onca veri saklıyor yani.

Veya Apple, Microsoft, Google ve META'nın ciddi güvenlik açıkları bulundu mu, dünyada gündem olan?

İyi Sosyaller.

Teknoloji devlerinin böyle büyük açıkları oldu mu? Mesela AWS sıkıntı yaşamış olabilir mi? Onca veri saklıyor yani.

Veya Apple, Microsoft, Google ve Meta'nın ciddi güvenlik açıkları bulundu mu, dünyada gündem olan?

İyi sosyaller.

Her sistemde bir açık vardır hele bir de bu sistemlerin sahipleri gözünü para hırsı bürümüş kişilerse zaten tum sistemin kapalı kaynak olduğuna girmiyorum bile Meta icin cambridge analytica skandalini arastirabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

iCloud'tan zaten ünlülerin ifşaları çıkıyor yani Apple konusunda sızdırdıklarını söyleyebiliriz.
Es geçilecek bir olay değil. Ama bir kere oldu diye hatırlıyorum. Ancak, insanlar Apple şirketinden vazgeçmiş değiller. Ayrıca dünyanın en zengin şirketi Apple. Güvenliğine yatırım yapmıştır umarım.

Her sistemde bir açık vardır hele bir de bu sistemlerin sahipleri gözünü para hırsı bürümüş kişilerse zaten tum sistemin kapalı kaynak olduğuna girmiyorum bile Meta icin cambridge analytica skandalini arastirabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben biraz araştırma yaptım diğer şirketler için. Veri sızdırıldı diye bir şey bulamadım. Varsa link atar mısın?

Son düzenleme:
Es geçilecek bir olay değil. Ama bir kere oldu diye hatırlıyorum. Ancak, insanlar Apple şirketinden vazgeçmiş değiller. Ayrıca dünyanın en zengin şirketi Apple. Güvenliğine yatırım yapmıştır umarım.

Ben biraz araştırma yaptım diğer şirketler için. Veri sızdırıldı diye bir şey bulamadım. Varsa link atar mısın?
Sosyal medya yapısı itibariyle güvenli ve anonim bir yer değil zaten.

Peki Google Drive, Microsoft OneDrive vb. teknoloji şirketlerinin çalınması hakkında bir söylem var mı? Büyük ölçekli firmalar değil demek istediğim. Küresel şirketlerden bahsetmek istemiştim.

Google Drive ve OneDrive'da uçtan uca şifreleme yok daha ne olsun verilerin onların sunucunda kabak gibi ortada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı