Teknoloji forumunda "sevgili" konusu açmak ne kadar doğru?

Teknoloji forumunda "sevgili" konusu açılmalı mı?

• Oy verenlerin toplamı
    71
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Bakın ben mi yanlış düşünüyorum ama buranın asıl amacı teknoloji değil mi? Yani "sevgili" konularını konuşacak yer mi kalmadı? Diyeceksiniz görmezden gel o zaman kardeşim e ama habire çıkıyor bu konular. Cidden bir süreden sonra rahatsız etmeye başlıyor. Yani özel hayat değil mi bu? Neden insanlara göstermeye bu kadar heveslisin? Utanmasalar hangi kız daha iyi diye anket yapacaklar. Geçen gün nasıl sevgili bulabilirim diye konu gördüm. Eğer hatalı düşünüyorsam kusuruma bakmayın ama bir insan neden Technopat gibi kaliteli bir teknoloji forumunu bu tür konularla kirletir anlamıyorum.
Bu arada arama kısmına sevgili yazın ne kadar çok var görürsünüz.

Merhaba. Evet ön planda teknoloji geliyor fakat Sosyal'de gördüğünüz gibi her türlü konu için bölüm var. Ayrıca Konu dışı diye de bir bölüm var ve her şeyi kapsıyor. Serzenişinizde bir nevi haklı olabilirsiniz fakat adı üstünde Sosyal olduğu için illegal, hakaret, siyaset vb. içerikler hariç her türlü şeye kapılar açık.

Bence konu dışına açılmasında hiç bir sakınca yok. Ama asıl garibime giden bu tür konuların içeriği.

Adam açıyor konuyu; başlıyor ki şöyle yaptık, şöyle yakınlaştık, şöyle koklaştık, ama ben hala emin değilim falan da filan. Ortada ne bir muhabbetlik konu var, ne de bir problem.

Tekboloji formu? Konu başlığını robot düzenledi herhalde.

Teknoloji formu diye sadece teknolijiyle ilgili konu açılacak diye bir şey yok. Bu soruyu sormanda gayet normal bir davranış. Bu sitede bir sürü kategori var, o kategoriler hep teknoloji konuşulacak diye açılmadı.

Son düzenleme:
"Konu Dışı" bölümünün mantığını ne zaman kabul edeceğiz artık? Konunun dışında kalan, havadan sudan her şeyin konuşulabildiği bir bölüm burası. İstediğini açar arkadaşlarımız, kurallar dahilinde. Özel hayatını konuşmaktan veya fikir almaktan çekinmiyorsa neden olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…