Teknoloji forumunda "sevgili" konusu açmak ne kadar doğru?

Teknoloji forumunda "sevgili" konusu açılmalı mı?

• Oy verenlerin toplamı
    71
Başında “Tecno” olan forumda sadece sevgili konuları değil Teknolojiyle alakası olmayan tüm konuların açılmaması taraftarıyım. İnternet çağındayız herşeyin sayfa ve forumu var artık Sağlık vb konularda cevap arayanlar ilgili yerlere yazabilir.

@Vito Skaletta Burayı sadece Windows teknik destek forumu sandıysanız yanlış gelmişsiniz. Hiçbir forum kuru kuruya işlemez ve tadı çıkmaz.
asdasdasasd.PNG

Normal sitelerde forum diye geçer ama Technopat'ta Sosyal olarak geçiyor, anlatabilidim mi?

@Vito Skaletta Burayı sadece Windows teknik destek forumu sandıysanız yanlış gelmişsiniz. Hiçbir forum kuru kuruya işlemez ve tadı çıkmaz.
Eki Görüntüle 450430
Normal sitelerde forum diye geçer ama Technopat'ta Sosyal olarak geçiyor, anlatabilidim mi?
Benim şikayetim bu zaten, “Konu Dışı” “Sağlık” vb bölümleri kaldırılmasından yanayım.

Bu foruma PC toplarken bilgi almak ve yaşadığım teknolojik sorunları çözmek için kayıt oldum eminim benim gibi bir sürü üye vardır ve alakasız konulara denk geliyor. Kimse “Canım sıkıldı hadi kaynaşayım” diye buraya kayıt olmaz. Bu konudan rahatsızlık duyan bir ben varım sanıyordum anket gösteriyor ki hoşnut olmayan çok kişi var. Muhabbet ve dedikodu arıyorsanız bunun için Messenger grupları var

Benim şikayetim bu zaten, “Konu Dışı” “Sağlık” vb bölümleri kaldırılmasından yanayım.

Bu foruma PC toplarken bilgi almak ve yaşadığım teknolojik sorunları çözmek için kayıt oldum eminim benim gibi bir sürü üye vardır ve alakasız konulara denk geliyor. Kimse “Canım sıkıldı hadi kaynaşayım” diye buraya kayıt olmaz. Bu konudan rahatsızlık duyan bir ben varım sanıyordum anket gösteriyor ki hoşnut olmayan çok kişi var. Muhabbet ve dedikodu arıyorsanız bunun için Messenger grupları var
Benim buraya kayıt olmamın sebeplerinden birisi bu. Eğer denk geliyorsan görmezden geleceksin. Mesela sağlık bölümünde adam sakatlık geçirmiş bu konuda tecrübeli birisi var mı diye soruyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı