Ekte verdiğim logoyu örnek alarak, photoshoptan benzer bir şey yapabilirsiniz. Öndeki yazıda Yung yazar, arkaya herhangi bir film veya çizgi film karakterini eklersiniz; arkada da kırmızı altı ok yerine, game pad ikonu eklersiniz. Photoshoptan güzel bir pack ile çok daha iyisiniz yapabilirsiniz ve eminim hocanın da hoşuna gidecektir. Kolay gelsinTeknoloji tasarım hocam ödev verdi ödev de logo yapmamızı istedi ve ne yapacağımı bilmiyorum sadece logoda ne olacağını biliyorum. (olacak şeyler yung yazısı ve Game pad iconu)
Hocam, ödevinizin son teslim süresi nedir? Ben yarın bir şeyler yapabilirim isterseniz.
Tamamdır, bugün veya yarın bir şeyler yapıp atarım.Pazartesi günü. Mesajınızı görmemişim KB.
Tamamdır, bugün veya yarın bir şeyler yapıp atarım.
Hocam, şu şekilde bir tasarım yaptım; umarım hoşunuza gider. Beğenmediğiniz bir yer varsa veya eklememi istediğiniz bir şey varsa söyleyin, ilgileneyim.Tamamdır sağ olun şimdiden.
Hocam, şu şekilde bir tasarım yaptım; umarım hoşunuza gider. Beğenmediğiniz bir yer varsa veya eklememi istediğiniz bir şey varsa söyleyin, ilgileneyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.