Çözüldü Teknoloji tasarımdan 40 ortalama ile kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nowtv

Centipat
Yer
Turkiye
Daha fazla  
Arkadaşlar teknoloji tasarım dersinden kaldım ilk not 80 diğer not 0 diğer derslerden kalmadım. Hesapladım ortalamam 93 çıkıyor. Takdir belgesini alabilir miyim?

Çözüm
Belgeyi verirler yani anladığım kadarıyla?

Hayır, yanlış anlamışsınız tum derslerdeki ortalamam 93. teknoloji tasarım ilk not 80 2.not 0 yani teknoloji tasarım ortalamam 40 belge verirler mi?

O zaman alamazsınız. Teknoloji tasarım dersinden kalmış oluyorsunuz. Sözlüler girildiği halde ortalamanız 40 ise geçmek için bir şans yok, ama not ortalamalarıyla 40 ise, sözlülerle 50 üstünü geçer diye tahmin ediyorum. 50 üstünü geçerse belge alırsınız.

Bilgi için teşekkür ederim aklıma takılan bir şey yok teşekkürler.

Haklısınız.

Ben LGS öğrencisiyim hoca hiçbir şekilde yardım etmedi o kadar yapmam gereken iş varken fon kartonla mı uğraşacağım?
1 saat uğraşıp dümenden bişeyler yapsan bile geçirirlerdi. Hoca da benim bir sürü öğrencim var seninle mi uğraşıcam dese haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…