Teknoloji ürünleri konusunda en iyi site hangisi?

@518900 keşke Amazon yazanlara "beğenmeme" atmasaydın. Amazon'un çeşitli ülkeler için ayrı ayrı siteleri mevcut ve sonunda "TR" yazan sitesi de ülkemizde var. Arkadaş Türk sitesi derken çok yüksek ihtimalle Türkiye'de satış yapan anlamında demiş ve Türkiye'nin en iyi e-ticaret sitesi amazondur, tartışmaya kapalıdır. Yukarıda hocam diğer sitede 3-5 kullanıcı, Amazon'da 1 veya 2 demiş aradaki farkı anlatmak için, hatta ben size net söylüyorum 30 kişiden 1'i sıkıntı yaşamamıştır Amazon'dan. Siz Trendyol'dan tüm parçaları ucuza aldınız, UPS Kargo'yla geldi iyi tamam da, genel olarak sorun yaşayan Amazon'dan fazla mı? Evet. Trendyol'da çeşitli satıcılar mevcut ve hepsi UPS Kargo ile satış yapmıyor. Amazon'da ise Prime üyeliğini ayda 8 TL'ye alıyorsun ve tüm ürünlerin ücretsiz kargo oluyor. Hatta üstüne Prime video, Prime Gaming hizmeti de alıyorsun. Ürünü beğenmezsen hiç problem yaratmadan iade alıp gerekirse ürünü imha eden müşteri temsilcileri var. Fakat Trendyol'da aldığım ürün normal bir şekilde kullanmama rağmen 2 günde kırıldı, yani hatalı bir üründü, iade ya da değişim yapmak istedim olumsuz cevap verdiler. Eğer amazona böyle bir şey yazsaydım hiç problem etmeden iade alırlardı. Yani tartışmaya açık bir konu değil bu Türkiye'deki en iyi e-ticaret sitesi Amazon.
Hem de şu sıralar çok güzel ekran kartı indirimi falan yapıyorlar.
 
Ürün çeşitliliğinde hepsi birbirini tamamlıyor.
Örneğin a ürünü İtopya'da yok ama Sinerji'de var, b ürünü Sinerji'de yok Trendyol'da var gibi.
Ama kullanıcı yorumu dersek Amazon'u yapıştırırız.
Çünkü yorumları iyi.
 
  • Çeşitlilik: Sinerji, İtopya, İnce Hesap.
  • Teslimat süresi: Tartışmasız Amazon. Hele Amazon Prime varsa ertesi günü kapınıza geliyor.
  • Fiyat: Değişiyor. MSRP fiyatından ürün alınmaz artık Türkiye'de. İndirim kovalamak en mantıklısı bu durumda. İndirimlere göre değişkenlik gösterir.
 
Diger e-ticaret platformlarına kıyasla ürün çeşitliliğini es geçersek iade politikası ve müşteriden yana olduğu için Amazon şirketine olumlu bakıyorum.

Diğer platformlar ise birbirini çeşit ve uygun
fiyat olarak tamamlıyor, fiyatının uygun olmasının güvenirlik vermediği zamanlar da var.
 
Ürünler yerli değil, satıcı yerli değil ama sırf aracı yani komisyoncu diye Türk sitesi seçmenin pek anlamı yok. O yüzden ben hizmet verenlere bakarak önereceğim.
Hizmet verenlerden güvenilirliğe bakıyorsan Amazon en iyisi. İndirim olarak Incehesap iyi olabiliyor ama genelde Itopya farklı tarzda da sık indirim yapar. Dizilmiş toplama-set bilgisayarlarda ise net bir seçim yok, kampanyaya göre değişir.
 
Ürün çeşitliliğinde hepsi birbirini tamamlıyor.
Örneğin a ürünü İtopya'da yok ama Sinerji'de var, b ürünü Sinerji'de yok Trendyol'da var gibi.
Ama kullanıcı yorumu dersek Amazon'u yapıştırırız.
Çünkü yorumları iyi.

Uzun yazdığım metnin kısa hali. İşte bundan bahsediyorum bende.
Kullanıcı memnuniyeti istiyorsan Amazon,
Ucuz ürün istiyorsan tüm siteleri araştırıp alacaksın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı