Teknolojigo sitesi güvenilir mi?

  • Konuyu başlatan login
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 179
  • Görüntüleme 23B
5 Nisan'da alışveriş yaptım. Akşam üzeri gibiydi. 9 Nisan oldu, hala kargoya verilmedi. Gerçi 3-6 gün arası kargoya verilecek yazıyordu. Telefonla arayınca müşteri hizmetlerine ulaşılabiliyor. Ürün bir gelsin bakalım. Gelirse tabii. Yazarım buradan. Ödemeyi de yaptık. İşin sonunu ben de merak ediyorum.

5 Nisanda alısveriş yaptım. Havale yontemiyle. Tablet PC aldım. 9 ninanda yanı bugün sevk aşamasında durumuna düstü. Bugün ya da pazartesi kargolanır dediler. Biraz stres sardı beni de gerçi. Her gün yazışıyorum müsteri temsilcisiyle. Arama motorundada arama yapınca çok bilgiye ulaşılamıyor. Girdik bir yola hayırlısı bakalım. Kargo gelirse şayet ki hala şüphelerim var buradan yazarım.
Ürün stokta var dediler. Ancak bu kadar geç kargolanması stoklarda var mı yok mu şüphe uyandırıyor. 3-6 gün arası yazıyor kargolanma süresi. Şikayet var.com dada hiç bilgi yok.
Ürün geldi mi elinize?
Bugün tekrar görüştüm. E faturam gelmedi dedim. Mail adresinize gönderilmiş dediler. Maillerimi kontrol ettim sadece sipariş maili geldiğini başka bir belge tarafıma ulaşamadığını ifade ettim. Yarim saat kadar sonra tekrar yolladık diye söylediler. Maillerimi kontrol ettim. E arşiv fatura olarak geldi. Gelen fatura bilgilerini devletin sisteminden kontrol edince adıma düzenlendiğini görmüş oldum. En azından işlemleri resmi olarak yapmışlar. Ödeme yapılan gün fatura düzenlenmiş. Ayin 5. akşam üzeri yapılan alışverişim bugün sevk durumuna geçti. Bugun ya da pazartesi kargolanir mi dediler. Beklicez bakalim.
Firma yeni olunca bir de internete çok bilgi şikayet yorum vs. olmayınca insan ne de olsa sıkıntıya düşüyor stres yapıyor. Belki de sistemi tam oturtamamis olabilirler. En azından birilerine rahatça ulaşılabiliyor. Urunu gelen olursa buradan yazsin bir zahmet.
Ürün geldi mi?
 
Ürün geldi mi elinize?

Ürün geldi mi?

Arkadaşlar, ürün vs. yok. Dolandırıldık.
Ürün geldi mi elinize?

Ürün geldi mi?
arkadaşlar ürün vs yok dolandırıldık
whatsapp grup kuruldu herkes ordan ne yapacağına karar veriyor gelmek isterseniz 0530 495 6770 yazın burdan arkadaşa

tülin hanım whatsapta grup kurdu arkadaşlar 0530 495 6770 yazın burdan arkadaşa isterseniz
 
Biz de 3 Nisan'da kurutma makinesi aldik. Hala ne gelen var ne kargoya verilen. Dun için pazartesi yani kargoya verilir saat 18'e kadar demislerdi ama bugun hiçbir sekilde irtibat kurulamiyor maalesef. Ne yapacağız bilemiyorum.
 
Arkadaşlar Ankara Ticaret Odasının sayfasına girin, sağda mektup resmini tıklayın. Şikayet kısmını seçin ve şikayeti yazın.

Kod:
Merhaba, 

Ankara Ticaret Odanıza bağlı Sicil numarası 457098 TOBB Üye Sicil 2018441 TEKNO2 BİLİŞİM ELEKTRONİK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI LOJİSTİK TAŞIMACILIK İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

Şikayeti yazın.
 
Ben de bir telefon aldım ama sipariş takibi yapamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda yüzüme kapanıyor telefon. Kaç kere aradım. Sizce ne yapmalıyım? Şüphelenmeye başladım.
 
Adamlar dolandırıcı. Fatura kesip Mali göndermese ne olacak ki, bir tane yetkilisi var, en kötü onu göz altına alırlar, o da borcum borç ama param yok yedim hepsini der ve hepimiz avucumuzu yalarız. Maalesef bu sistemde her şey bu kadar basit. Iyzico bir şey yapamıyor, sadece bankanıza harcama itirazı yapın diyor. Bu arada tedarikçinin bizde numarası var ve o numara üzerinden kendisine ulaşabiliyoruz ancak bunu sizinle paylaşamayız diyor. Ben Tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. Cimere dolandırıcılık ihbarında bulundum. Bankaya harcama itirazı yaptım. Başka da yapacak şey yok. Bir şey çıkarsa ne ala. Çıkmazsa üstüne bir bardak soğuk su maalesef.
 

Geri
Yukarı