Teknolojikapında güvenilir midir ?

• Konuyu başlatan maslan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 3.534

maslan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaslar teknoloji kapinda sitesi guvenli midir? Ben ordan x550jk. 1.705 tl alacam. Eger guvenli ise havale yapacam. Şimdiden cok tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunuza gelmeden önce, başlıkta "yardım, acil" gibi ifadeler kullandığınızdan ve mesajınızda Türkçe yazım kurallarına uymadığınızdan ceza alacaksınız çok yakında, forum kurallarını okumalısınız...

Sorunuza gelmeden önce, başlıkta "yardım, acil" gibi ifadeler kullandığınızdan ve mesajınızda Türkçe yazım kurallarına uymadığınızdan ceza alacaksınız çok yakında, forum kurallarını okumalısınız...
Soruya gelmeyi unuttun sanırım.
Arkadaslar teknoloji kapinda sitesi guvenli midir? Ben ordan x550jk. 1.705 tl alacam. Eger guvenli ise havale yapacam. Şimdiden cok tesekkurler.
Güvenmiyorsan PCdepo'dan al.

Fiyatı uygun bence alınabilir. Yeni bir site bundan dolayı siteyi pek tanıyan yok. Ödeme sırasında ekran görüntüleri yada video alırsanız herhangi bir sorunla karşılaştığınızda en azından elinizde kanıt olur.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı