excellent.0

Decapat
Merhaba degerli forum uyeleri, umarim sagliginiz sihhatiniz yerindedir. Sizlere bir şey danismak icin bu konuyu acma geregi duydum. Instagram'dan reklam araciligiyla bir satici buldum, sizce guvenilir midir? Bunun disinda piyasa fiyatina satan satici oneriniz varsa bekliyorum teşekkürler.

Hesap bu, eger satin alip guvenilir diyen varsa direkt alacagim.

Hesabi detayli inceledim, bayağı kisi almis ve guvenilir gibi duruyor. Kutu acilimi yaparken gozuken IMEI'leri sorguladim ve sonuç bu.

1736382414795.png

WP'dan kendilerine yazdim, boyle soylediler. Kalici kayitli yolluyolarmis, sizce mumkun mu?

1736382654221.png
b

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende merak ediyorum bu konuyu gördükten sonra biraz araştırma yaptım ancak pek fazla bilgi bulamadım. Daha önce buradan alışveriş yapan arkadaşlar var ise bilgi verebilirler mi?
Ayrıca Whatsapp hattından kendilerine mesaj attım ancak yaklaşık 6 saattir dönüş sağlanmadı bu açıdan pek güvenilir gelmedi

Bende merak ediyorum bu konuyu gördükten sonra biraz araştırma yaptım ancak pek fazla bilgi bulamadım. Daha önce buradan alışveriş yapan arkadaşlar var ise bilgi verebilirler mi?
Ayrıca WhatsApp hattından kendilerine mesaj attım ancak yaklaşık 6 saattir dönüş sağlanmadı bu açıdan pek güvenilir gelmedi.

Reis bana Max 10-15 dakikada cevap verdiler belki yoğunluk vardir orasini bilemem. Eger baska yerden ya da buradan alirsan guvenilirse bana da bilgi verirsen sevinirim. Arastirma icerisindeyim bende guvenilir yer bulursam sana haber ederim. Biraz daha beklerim olmazsa magazadan alirim.

Reis bana Max 10-15 dakikada cevap verdiler belki yoğunluk vardir orasini bilemem. Eger baska yerden ya da buradan alirsan guvenilirse bana da bilgi verirsen sevinirim. Arastirma icerisindeyim bende guvenilir yer bulursam sana haber ederim. Biraz daha beklerim olmazsa magazadan alirim.
Hocam şikayetvarda mağaza ile ilgili bi şikayet görmüştüm 5000TL talepten sonra 5900TL gümrük vergisi vs ücret çıkarmışlar. Müşteri işlemi iptal etmek istediğinde ise engellemişler bu olayı bizzat yakınım yaşamış gibi anlatarak whatsapptan iletişime geçtim ve sonuç ; engellediler.
Yani kesinlikle güvenmeyin dolandırıcılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı