Teknolojinin derinliklerinden anlayan birisi var mı?

ARDTTTT

Centipat
Daha fazla  
Kafamda bir proje var ama bilgim yok. Teknolojik cihazlarda telefon, monitör, akıllı saat, televizyon ya da herhangi bir ekrana görüntü nasıl geliyor yani telefona bakınca telefon ekranını televizyona bakınca televizyon ekranını monitöre bakınca monitör ekranını nasıl görüyoruz arkada neler dönüyor da işin sonunda bize görüntüyü aktarıyor? Bu ekranlara (cihazın ne olduğu fark etmez) Bluetooth ile bağlantı kurabiliyor muyuz yani ben bir aletle ekrana Bluetooth ile bağlantı sağlayabilir miyim?
İki soru sordum ikisini de cevaplarsanız sevinirim.

Kafamda bir proje var ama bilgim yok. Teknolojik cihazlarda telefon, monitör, akıllı saat, televizyon ya da herhangi bir ekrana görüntü nasıl geliyor yani telefona bakınca telefon ekranını televizyona bakınca televizyon ekranını monitöre bakınca monitör ekranını nasıl görüyoruz arkada neler dönüyor da işin sonunda bize görüntüyü aktarıyor? Bu ekranlara (cihazın ne olduğu fark etmez) Bluetooth ile bağlantı kurabiliyor muyuz yani ben bir aletle ekrana Bluetooth ile bağlantı sağlayabilir miyim?
İki soru sordum ikisini de cevaplarsanız sevinirim.

Piksellerden oluşan görüntülerden bahsediyorsan eğer; çok fazla renk ile çalışabilen lambalar ama çok küçük ve çok uyumlu çalışıyorlar. Diğer sorundaki Bluetooth bağlantısı ile görüntü aktarmaktan mı bahsediyorsun yoksa Bluetooth adaptörü ile sadece bağlantı kurmaktan mı?

ilk dediğin kısmı biliyorum şunu sormak istedim : görüntünün nasıl ulaştığı yani pixeller sayesinde görüyoruz evet ama o pixellere nasıl aktarılıyor olayın başlangıç kısmı nedir ? ikinci sorduğum ise görüntü aktarmak değil bir alet düşün bluetooth ile bilgisayarın ekranına görüntü aktarılmasını sağlayan noktayla direkt bağlantı kuruyor bu mümkün mü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı