MSI Armor RX 570 alınır mı?

O zaman sıcak bakmamanız doğal, hangi serinin kartıydı?

Sapphire Nitro RX 580 aldığım günün sabahını.

O zaman sıcak bakmamanız doğal, hangi serinin kartıydı?

İşin garibi ben 2 yıl kullandığım kartta sadece 2 kere WattMan yedim, teknoloji gerçekten de şans işi sanırım.

Teknoloji kesinlikle şans işi ve ben aşırı şansızım her konuda.

RX 500 serisi fiyatına göre performanslı bir kart çoğu sistemede uyan kart genelleme yapmak istemem ama 570'den sonrası güzel kart ikinci ele göre mining sorununda ortadan kalksa tam bir fiyat performans kartlarıdır.

F/P olması iyi güzelde video izlerken bile WattMan yiceksem F/P olmasının da bir manası kalmıyor. Eğer almakta kararlıysan WattMan riskini unutma.

F/P olması iyi güzelde video izlerken bile WattMan yiceksem F/P olmasının da bir manası kalmıyor. Eğer almakta kararlıysan WattMan riskini unutma.

Bu da aklıma geldi bu yüzden 1650 alacaktım fakat sanırsam 570 daha performanslı bir kart bu yüzden 570 almak istedim ve neden bilmiyorum 570 1650'ye göre daha performanslı olmasına rağmen arada büyük bütçe farkları var.

Sapphire Nitro RX 580 aldığım günün sabahını.

Teknoloji kesinlikle şans işi ve ben aşırı şansızım her konuda.
Nitro bir de,açıkçası üzüldüm.
Pulse 6500XT almıştım ve aldığım güne lanet okuyarak 1660S ile değişmiştim.Gücü yetmeyince 9060XT aldım şu an maşallah kartta bişey yok
Sana da bi Nvidia arası lazım gibi hocam en kısa sürede kurtulursun inşallah

Hocam miningden çok korkuyorum o yüzden 8 almak istemedim ama yine bakayım.

RX5xx serisi kartlarda miningsiz kart bulmak Türkiye'de çay satılmayan bir yer bulmaktan farksız. Miningden ziyade FurMark değerlerine göz gezdirin, oksitlenme var mı fanlar ne durumda bunlara bakın ve gereğinden fazla para vermeyin. En iyi RX570 ve 580 serisi Sapphire Nitro+ olduğu için bu seriyi öneririm ben. Ha bir de HDMI girişi olmasına dikkat edin sadece DVI girişli kartlar mining için özel üretim kartlar oluyor ve performansları daha düşük. 8GB almanızda fayda var.

Eğer tam ekran videoda oluyorsa donanım hızlandırmayı kapatın, çok şans işi ve biraz da sistem seçiyor. Ben aylarda RX 570 4 GB Gaming ve RX 580 8 GB STRIX OC kullandım 2-3 dür WattMan aldığım onlarda da OC denemelerim.

RX5** serisi kartlarda miningsiz kart bulmak Türkiye'de çay satılmayan bir yer bulmaktan farksız. Miningden ziyade FurMark değerlerine göz gezdirin, oksitlenme var mı fanlar ne durumda bunlara bakın ve gereğinden fazla para vermeyin. En iyi RXR570 ve 580 serisi Sapphire Nitro+ olduğu için bu seriyi öneririm ben. Ha bir de HDMI girişi olmasına dikkat edin sadece DVI girişli kartlar mining için özel üretim kartlar oluyor ve performansları daha düşük. 8 GB almanızda fayda var.

Sizce 570 için 2.450 çok mu 4 GB seçtim mining riskini göze almak istemediğim için.

Sizce 570 için 2.450 çok mu 4 GB seçtim mining riskini göze almak istemediğim için.

Uzun zamandır piyasasını takip etmiyorum en son piyasayı takip ettiğimde 1200TL'ye bulunuyordu o yüzden yorum yapamıyorum hocam. Ama bana bir tık fazla geldi. RX480 de bakabilirsiniz sadece 570 ile kısıtlamayın kendinizi. 470-480-570-580 çok benzer kartlar temizini ve mümkünde 8 GB versiyonunu bulduğunuz sürece serinin pek bir önemi yok denebilir.

Bu da aklıma geldi bu yüzden 1650 alacaktım fakat sanırsam 570 daha performanslı bir kart bu yüzden 570 almak istedim ve neden bilmiyorum 570 1650'ye göre daha performanslı olmasına rağmen arada büyük bütçe farkları var.

Bende daha performanslı diye bu lanet kartı aldım ve pişmanım tabii bu sorun herkesin başına gelecek diye bir şey yok fakat büyük olasılıkla yaşayacaksın. İlk yorumumda da dediğim gibi eğer 1060 6 GB ekran kartının fiyatıyla arasında pek fark yoksa bence 1060 al kafan rahat olsun.

Eğer tam ekran videoda oluyorsa donanım hızlandırmayı kapatın, çok şans işi ve biraz da sistem seçiyor. Ben aylarda RX 570 4 GB Gaming ve RX 580 8 GB STRIX OC kullandım 2-3 dür WattMan aldığım onlarda da OC denemelerim.

Donanım hızlandırma kapalı hocam. Sadece video izlerken değil masaüstünde bile oluyor çok tuhaf kart :D

Nitro bir de, açıkçası üzüldüm.
Pulse 6500XT almıştım ve aldığım güne lanet okuyarak 1660S ile değişmiştim. Gücü yetmeyince 9060XT aldım şu an maşallah kartta bir şey yok.
Sana da bir NVIDIA arası lazım gibi hocam en kısa sürede kurtulursun inşallah.

Bu leş kartı birine kazıklayabilirsem NVIDIA geçeceğim direkt :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı