Teknolojiye nasıl ilgi duymaya başladınız?

Ben küçükken bilgisayarıma çok fazla virüs bulaşırdı o zamanlar Windows 95 ve 98 vardı evde sonradan XP ve Windows 7 serisinden devam etsekte bu virüs sorunu benim ilgimi çekmeye başladı zamanla ve şu an yazılım teknikeriyiz yazılım veya bilgisayar mühendisliğine hazırlanıyoruz.

Hedef siber güvenlik bunun için paso matematik, kimya, biyoloji, fizikte kasıyorum algoritma geliştirmek için öyle yani.

Ben 4 yaşıma kadar tuşlu telefon kullandım, sonra annem İphone 5 aldı, sonra araştırdım falan filan ve şuan bilgisayardayım.

5.sınıfta YouTube'da Mario Galaxy oyununu görmüştüm. Oyun sadece Wii'de oynanabiliyormuş ama emülatörle de oynayanilirmişim. Emülatörü kurmakla uğraşırken ekran kartı, işlemci nedir onu öğrenmiştim. Sonrası kendiliğinden geldi.

Ah be eskiler çok iyiydi . Benim PC o kadar kötüydiki 256 MB ekran kartı 2 RAM falan vardı YouTube'da düşük sistem gereksenimli oyunlar videoları izleyip dururdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…