Elektronik TEKNOPANDA KARAKIZ-7/Intel Core i3 13100F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 16.999 TL

Kasa mesh değil mi? Hangi sisteme bakıyorsunuz siz? TEKNOPANDA sistemin kasası mesh. PSU'su da FSP Hyper Pro.
Kasa mesh mi bilmem ama linke girince kasayla tümleşik vento psu görüyorum. Galiba stok bitti değiştiler. "vento vg20a 650w 80+".

Kasa mesh değil mi? Hangi sisteme bakıyorsunuz siz? Teknopanda sistemin kasası mesh. PSU'su da FSP Hyper Pro.

Şu an kasa değişti sanirim evet mesh lakin ben baktiğımde ön panel camdı galiba. Özelleştirmelerden DRAM bulunan en ucuz SSD hangisi bilginiz var mı?

Çöp sistemler bunlar paranıza yazık 4060 iyi bir kart değil heleki Gigabyte hiç iyi değil keza H610'larda en dandik anakart serisi bu tarz sisfemler ayrıca iade edilmiş ürünleri bir araya getirerek de piyasaya sürülüyor olma ihtimali çok yüksek şöyleki firmaya sorun parçaları kapalı ambalajında yolluyor mu?

Tavsiye sisteminiz var mı mantıklı olan nedir hocam ödeme sayfasındaydım şu an bu yorumu gördüm

Parçaları kapalı ambalajında yollasa adı zaten hazır sistem olmaz?

Hem bu sistemden 500 kişi alacak desek binlerce iade edilmiş aynı parçayı nereden bulacaklar. Taş çatlasın 1-2 tanesinde iadeden dönmüş ama sıfır gibi olanı takılabilir normaldir. Hazır sisteme takmasa geri paketleyip sana satar neydi yani.

17 bin liraya daha iyi bir sistem topla o zaman. Çöp dediğin parçalara bak sanki aynı paraya 4090 sistem toplamış. Ne alalım o zaman dostum?

Ayrıca dendiği gibi, parçalar ambalajlı yollansa hazır sistem olarak nasıl satılsın? Bomboş bir yorum olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…