Daha fazla
Eğer oyun oynayacaksanız Seagate alabilirsiniz.
Bence özelleştirme bölümünden kasayı kesinlikle değiştirin. Rampage PSU'ların hiç uzun vadeli olmadığını duydum.Merhabalar bilgisayar almaya karar verdim şu an da İtopya'da indirim var bu bilgisayarı düşünüyorum eksikleri var mı sizce nasıl veya önereceğiniz bu fiyat bazında PC var mı? Teşekkürler. TEKNOQUEEN/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500X/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
O SSD süper kesinlikle alınır.bu ssd nasıldır XPG 256GB SX8200 PRO PCIe Gen3x4 M.2 SSD (3500MB Okuma
Linkini atabilir misin bulamadımda.
HDD alınır ama oyunlarda başlatma hızı düşer tavsiyem 60 GB SSD oraya sadece Windows kurulur geriye de SSD alınırsa oyunlar hızlı açılmayabilir ama fiyat azalır size kalmış.Önerim Samsung.HDD almalı mıyım öneriniz varmı
Dostum aynı SSD'den bendede var geçen yaz topladım bu yazın ilk ayı yani 2 hafta sonra 1 yılını doldurcak SSD Sağlığı %89, her yerde imkansız yazıyor ben sağlamına denk gelmişim galiba büyük ihtimal şans işi.@Zaff Toshiba SSD'yi kendim kullanıyorum. Daha Sonbaharda topladığım halde şu an SSD sağlığı %74.
Eki Görüntüle 571064
@BerkayT06 kasa olabilir, ama SSD'yi Toshiba almayın.
Bu serinin kronik sağlık sorunu var. Böyle giderse daha 1 yaşına girmeden çöp olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.