9 Mayıs 2015 Mesaj: 2 Merhaba arkadaşlar dün bende aldım cihazı .ASUS K555LN-XO367H NOTEBOOK - Teknosa orta seviye güzel bir makine sizde görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. i7 modelide var. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2015 Genişletmek için tıkla...
Merhaba arkadaşlar dün bende aldım cihazı .ASUS K555LN-XO367H NOTEBOOK - Teknosa orta seviye güzel bir makine sizde görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. i7 modelide var.
Y Yuksel Gedik Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 440 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2015 #2 Tam zamanında almışsınız. Keşke elimde olsa bende o modeli düşünüyorum.
furkanns Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 83 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2015 #3 Masa üstündeyken sağ tık intel hd graphics-ekran-renk-gelişmiş şekilnde yol izleyip doygunluğu 50 civarı yapın orjinalde 0 olarak geliyor. Ekranı çöp gibi gelmişti bana o halde görünce vay anasını diceksiniz
Masa üstündeyken sağ tık intel hd graphics-ekran-renk-gelişmiş şekilnde yol izleyip doygunluğu 50 civarı yapın orjinalde 0 olarak geliyor. Ekranı çöp gibi gelmişti bana o halde görünce vay anasını diceksiniz