Vatan Bilgisayar KDV indirimi ve Ek %5 İndirim Fırsatı

RAM fiyatları Kara Cuma'nın dahi altında ihtiyacı olanlar kesinlikle kaçırmasın, ayrıca sepette Ryzen 3 2200G 590TL, Ryzen 5 2600 1050TL civarına denk geliyor. İşlemcilerin de fiyatı başarılı. Sürpriz bir indirim oldu açıkçası.

Pasif soğutması yok o RAM'in ama kasanızın hava sirkülasyonu iyiyse bir zarar teşkil edeceğini düşünmüyorum. Ripjaws versiyonunu da alabilirdiniz.
Kasam gayet berbat. :D Artık olmadı ekstradan soğutucu alırız.

Para elime yarın geçecek ve indirim bitecek gerçekten büyük şansızım ya, Ryzen 5 2600 ve CM MB 520 modelini alacaktım, 400 liraya yakın kardaydım tüh, ne diyeyim canım saolsun, ama üzdü :cry:

Alınacak tek ram GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
Daha önce kullandım çok başarılı 359 lira yerine 396 tl verin sogutmalı cl 15 degerinde ram alın.
Bu arada imzamdaki sistemde kullanıyordum geçen hafta 500 liraya sattım rami diğer parçalarla 1 yıl kullandıktan sonra benim için kârlı oldu şimdi daha ucuza 2600 lü sistem topluyasim geldi akıldaki tek soru 3000 serisinin tanıtılacak olması ve pişmanlık yaşamam elbet yine yaparlar indirim 😀

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı