Teknosa ürün iadesi

Rexandor

Hectopat
Teknosa tarafıma boş kulaklık kutusu gönderdi, yetkili servis tarafından İADE/DEĞİŞİM raporu aldım. İade etmek istiyorum.

Raporun teknisyen notu kısmında "arızalı ürün serviste kalacaktır." yazmakta(boş kutu serviste değil aslında.) Fakat Teknosa müşteri hizmetlerini aradığımda boş kutuyu ve ilgili raporu gönderin dediler.

Bu durumda ne yapmam gerek?

@BurakAtan @Error @pawEn @SunSet

Teknosa tarafıma boş kulaklık kutusu gönderdi, yetkili servis tarafından İADE/DEĞİŞİM raporu aldım. İade etmek istiyorum.

Raporun teknisyen notu kısmında "arızalı ürün serviste kalacaktır." yazmakta(boş kutu serviste değil aslında.) Fakat Teknosa müşteri hizmetlerini aradığımda boş kutuyu ve ilgili raporu gönderin dediler.

Bu durumda ne yapmam gerek?

@BurakAtan @Error @pawEn @SunSet
Hocam ben artik pahali bir urun aldigimda kesinlikle kutuyu acarken video kaydi aliyorum. Artik cogu firma her konuda ugrastiriyor. Bu konudan en iyileri Trendyol, HepsiBurada ya da Amazon gibi firmalar (Amazon en iyi bu konuda) kosulsuz iade aliyorlar genelde.

Hocam ben artik pahali bir urun aldigimda kesinlikle kutuyu acarken video kaydi aliyorum. Artik cogu firma her konuda ugrastiriyor. Bu konudan en iyileri Trendyol, HepsiBurada ya da Amazon gibi firmalar (Amazon en iyi bu konuda) kosulsuz iade aliyorlar genelde.
Konu bu değil anlamadınız sanırım iade raporunu aldığımı yazdım zaten.

"Arızalı ürün serviste kalacaktır." yazılı zaten sabah diye kimse anlamıyor sanırım okuduğunu.

Hocam sizin anlatimda da ufak bir soru isareti var sanki. Simdi siz urunun kutusunu vs gondermediniz sadece iade raporu olusturdunuz ve o raporda arizali ürün serviste kalacaktir yaziyor. Simdi sizden bos kutuyu istiyor servis dogru muyum?
Eger durum boyle ise siz bos kutuyu gonderdiginizde urun nerede diye cevap gelebilir sonucta oradaki arizali urun serviste kalacaktir yazisini anladigim kadariyla kulakligin yetkili servisi yazmis. Bos kutu olayi Teknosa ile alakalidir diye dusunuyorum. Zaten mantiksizlik Teknosa'nin bos kutu gondermesi hic mi gonderirken kontrol etmiyorlar.

Hocam sizin anlatimda da ufak bir soru isareti var sanki. Simdi siz urunun kutusunu vs gondermediniz sadece iade raporu olusturdunuz ve o raporda arizali ürün serviste kalacaktir yaziyor. Simdi sizden bos kutuyu istiyor servis dogru muyum?
Eger durum boyle ise siz bos kutuyu gonderdiginizde ürün nerede diye cevap gelebilir sonucta oradaki arizali ürün serviste kalacaktir yazisini anladigim kadariyla kulakligin yetkili servisi yazmis. Bos kutu olayi Teknosa ile alakalidir diye dusunuyorum. Zaten mantiksizlik Teknosa'nin bos kutu gondermesi hiç mi gonderirken kontrol etmiyorlar.

Hocam ben aslinda etiketledigim arkadaslara sormustum(onceden haberleri oldugu icin) ama haklisiniz soyle anlayatayim: Teknosa'nin kendi internet sitesinden saticisi Teknosa olan saticidan kulaklık aldim fakat sadece kulaklık kutusu geldi, tum guvenlik bantlari saglamdi. Teknosa'dan yardim istedim fakat oyalayip durdular o yuzden Razer yetkili servisine de mail attim onlar neyse ki bana inanip yardimci oldular ve sanki arizaliymis da iade almislar gibi iade raporu hazirladilar(hem de eksik urun oldugunu belirttiler) ve kulaklık serviste kalacaktir yazdilar.

Yani bu yuzden sadece raporu yollasam olmaz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı