Telefonum kırıldığından yeni telefon almayı düşünüyorum ama fiyatlar malum benim bütçem de maksimum 24 25 bin kadar Teknosa'dan yenilenmiş iPhone 12 mini almayı düşünüyorum ama hiçbir bilgim ve fikrim yok. Bilgisi veya tecrübesi olan paylaşabilirse sevinirim. Alınır mı? Veya o fiyata farklı bir model önerisi olan. (öncelik Apple) linkler:
www.teknosa.com
www.teknosa.com
www.teknosa.com
İkinci El iPhone 12 Mini 64 GB Siyah Cep Telefonu (1 Yıl Garantili) Fiyatı ve Özellikleri
İkinci El iPhone 12 Mini 64 GB Siyah Cep Telefonu 1 Yıl Garantili özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
Yenilenmiş iPhone 12 Mini 64 GB Siyah Cep Telefonu (1 Yıl Garantili) B Kalite Fiyatı ve Özellikleri
Yenilenmiş iPhone 12 Mini 64 GB Siyah Cep Telefonu 1 Yıl Garantili B Kalite özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
Yenilenmiş iPhone 12 Mini 64 GB Yeşil Cep Telefonu (1 Yıl Garantili) B Kalite Fiyatı ve Özellikleri
Yenilenmiş iPhone 12 Mini 64 GB Yeşil Cep Telefonu 1 Yıl Garantili B Kalite özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!