yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.614 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 14 Eylül 2022 #11 4nd1z dedi: bir sorunla karşılaşmadım gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... İnternet kalitesi ve çekim gücü nasıl hocam? Diğer operatörlere göre?
4nd1z dedi: bir sorunla karşılaşmadım gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... İnternet kalitesi ve çekim gücü nasıl hocam? Diğer operatörlere göre?
466728 Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 981 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #12 yskaplan dedi: İnternet kalitesi ve çekim gücü nasıl hocam? Diğer operatörlere göre? Genişletmek için tıkla... Vodafone'dan iyi. Çekmediği nadir yer gördüm. Bildiğimiz Türk Telekom.
yskaplan dedi: İnternet kalitesi ve çekim gücü nasıl hocam? Diğer operatörlere göre? Genişletmek için tıkla... Vodafone'dan iyi. Çekmediği nadir yer gördüm. Bildiğimiz Türk Telekom.
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.614 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 14 Eylül 2022 #13 466728 dedi: Vodafone'dan iyi. Çekmediği nadir yer gördüm. Bildiğimiz Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız paket nedir? Faturalı mı faturasız mı? Bir kaç kişi faturasız paketler çalışanlara özel demişler.
466728 dedi: Vodafone'dan iyi. Çekmediği nadir yer gördüm. Bildiğimiz Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız paket nedir? Faturalı mı faturasız mı? Bir kaç kişi faturasız paketler çalışanlara özel demişler.
4 4nd1z Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #14 yskaplan dedi: İnternet kalitesi ve çekim gücü nasıl hocam? Diğer operatörlere göre? Genişletmek için tıkla... Turkcelle göre elbette hızı düşük ama çok fark edilecek cinsten değil ya, tabi konumdan konuma da değişir ama büyük bir şehirdeysen problem yaşamazsın
yskaplan dedi: İnternet kalitesi ve çekim gücü nasıl hocam? Diğer operatörlere göre? Genişletmek için tıkla... Turkcelle göre elbette hızı düşük ama çok fark edilecek cinsten değil ya, tabi konumdan konuma da değişir ama büyük bir şehirdeysen problem yaşamazsın