Mümkün mü? Evet, ancak binde bir ihtimal. Alın gitsin içinizde şüphe olmasın. Ayrıca Amazon gibi bir yer varken Amazon'u tercih etmeniz çok daha mantıklı.
Hayır sanırım yeni hesap açıp yapacağım bir de hocam 2 3 yorum gördüm kamerası vb göçük gelmiş diye böyle bir durumda ben kutuyu açarken kesinlikle video kaydına alacağım Amazon gerçekten iade alır mı koşulsuz olarak bir de sizce ortalama kaç günde elime ulaşır?
Hayır sanırım yeni hesap açıp yapacağım bir de hocam 2 3 yorum gördüm kamerası vb göçük gelmiş diye böyle bir durumda ben kutuyu açarken kesinlikle video kaydına alacağım Amazon gerçekten iade alır mı koşulsuz olarak bir de sizce ortalama kaç günde elime ulaşır?
Kargo zaten 10 TL, Prime 8 TL ve hiç bir siparişinde kargo ödemiyorsun prime bitene kadar. Amazon sana bazen hediye çeki veriyor ve indirimli ürünler oluyor Prime için. Kesinlikle değer.
Kargo zaten 10 TL, Prime 8 TL ve hiçbir siparişinde kargo ödemiyorsun Prime bitene kadar. Amazon sana bazen hediye çeki veriyor ve indirimli ürünler oluyor Prime için. Kesinlikle değer.