Teknosa'dan bilgisayar alınır mı?

Alacağın cihaz ASUS sanırım. İlanda çanta verilecek, çanta hediye yazmıyorsa çanta yoktur.

Windows kurman gerek ama illa Windows 11 kurmak zorunda değilsin, Windows 10 kurabilirsin ki öneririm.

Windows kurmak çok kolay, geldikten sonra kendin halledebilirsin.
Yok, monster. Kendi sitelerinde Windows 11'den bahsettikleri den Windows 11 demiştim :)

Merhaba arkadaşlar, Teknosa'dan bilgisayar almayı düşünüyoruz. Kafamda bazı sorular var. Bunları sizle paylaşmak istedim.
1) alacağımız bilgisayarın yanında hediye olarak sırt çantası veriliyor. Teknosa bunu verir mi?
2) alacağımız bilgisayar FreeDOS şeklinde. Bunu kullanmak için Windows 11 kurmak zorunda mıyız? Bu haliyle kullanılır mı? Nasıl Windows 11 kurabilirim? Teknosa sahipleri bunu halledebilirler mi?

Trendyol'dan alınız daha iyi laptopla ilgili bir sorun çıkarsa Teknosa'nın verdiği garanti çok rezil.

Sakin olun. Ne alıyorsunuz hele onu söyleyin, bağlantı falan paylaşın.

Hediye diyorsa verir tâbii ki.

Teknosa ilgilenmeyebilir, işletim sistemi kurmak ile.

Windows 11 şartı yok, istediğiniz işletim sistemini kurabilirsiniz. FreeDOS şekilde deneyim yaşayamazsiniz. Ancak kendiniz kolayca kurulum yapabilirsiniz.
Monsterın Huma serisini düşünüyorum. monsterın kendisi hediye çanta verdiğinden bahsetmiş. Teknosa da verir diye düşünüyorum

Sakin olun. Ne alıyorsunuz hele onu söyleyin, bağlantı falan paylaşın.

Hediye diyorsa verir tâbii ki.

Teknosa ilgilenmeyebilir, işletim sistemi kurmak ile.

Windows 11 şartı yok, istediğiniz işletim sistemini kurabilirsiniz. FreeDOS şekilde deneyim yaşayamazsiniz. Ancak kendiniz kolayca kurulum yapabilirsiniz.
Monster alacağım hocam. Kendi Inter sitelerinde Windows 11'den bahsettiklerinden demiştim

Aslında en iyisi vatandan almak bence.
Satılsa alırdım da yokmuş orada

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı