Teknosa'dan Razer DeathAdder V3 kablolu alınır mı?

Slovenn

Hectopat
Yer
Melikgazi/Kayseri
Daha fazla  
Arkadaşlar selam aktif olarak kullandığım Logitech G502 farem artık vadesini doldurdu. Razer DeathAdder V3 almayı düşünüyorum piyasada 2.5k civarı fiyatı fakat Teknosa'da garip bir şekilde 1489 TL pek güvenemedim açıkçası bir sorun olur mu? Acaba teşhir ürünü veya 2.el mi? 1500 TL kablosuz mouse öneriniz varsa fikir alabilirim.
Teknosa linki: Razer Deathadder V3 Kbl. Mouse Fiyatı ve Özellikleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam aktif olarak kullandığım Logitech G502 farem artık vadesini doldurdu. Razer DeathAdder V3 almayı düşünüyorum piyasada 2.5k civarı fiyatı fakat Teknosa'da garip bir şekilde 1489 TL pek güvenemedim açıkçası bir sorun olur mu? Acaba teşhir ürünü veya 2.el mi? 1500 TL kablosuz mouse öneriniz varsa fikir alabilirim.

Alabilirsiniz. Guzel mouse bir sıkıntı yok herhangi bir outlet bildirimi yok.

3000 TL gözüküyor şu an.

logitech steelseries tarzı mouselere bakmanız daha iyi olur
SteelSeries balon zaten, Logitech'inde 1400 TL'ye düzgün mouse'u yok
Scroll sorunu dert edilmiyecekse alınır.

Teşhir ürünüyse belirtmek zorundalar bir yerde ufaktan da olsa yazıyla. V2 senelerce kullandım ve harika fareydi. V3 daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum. Pişman olacağınızı sanmam ama eliniz orta veya büyük boyutta ise size uygun gelir. Küçük ellere pek uygun değil. CS ve Valorant gibi oyunlarda da çok kullanışlı değil.

Böyle üst model bir Mouse'ye ne bileyim kablo çok yakışmıyor. Kablolu olsa da ederi 3'ten aşağı olmalı zaten 3 bine yakın veyahut hafif üstü mouseler zaten bu kadar fiyata satılıyor. Örnek Lamzu thorn en son baktığımda 3.500 civarıydı. Şu anda 2900 olmuş. İsterseniz link atayım Lamzu Thorn 4K Wireless Mouse
Bu tür mouseler bütçe ve performans dostu. Eğer buna şans vermek istemez iseniz, alternatifleri elbette var.
(DeathAdder v3'ün kablolusunu övmediğim için yemediğim linç kalmamıştı. Bence bu tür mouseler'in wired modelleri satılırken 3 bin altı olması gerekiyor. Çok saçma geliyor kablosuz modelleri sonuç olarak üst model alıyorsun. Ben kablosuzdan farkı var sanmıştım bir ara fakat arada çok abartılacak kadar fark yokmuş. İkisi de 30K sensörünü kullanıyor. Umarım bunu dedim diye mute yemem, kaynak razer'in kendi sayfası zaten.)

Kablosuz 1500 TL civarı sensörü iyi mouse öneriniz var mı?

Bu fiyata çok zor fakat bu istediğiniz arkadaş 2.100-2.200 civarında var stoklarda

logitech steelseries tarzı mouselere bakmanız daha iyi olur
Hocam önerdiğiniz markalar da iyi fakat Razer'in bu modeli daha uygun kalıyor ve daha güncel. Steelseries'in mouselerini de severim fakat tek klavye tarafında iyi olduklarını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı