Teknosa'dan yenilenmiş iPhone SE alınır mı?

Bu telefonu alırsanız ciddi bir batarya sorunu yaşayabilirsiniz. Uzun ömürlü bir Apple telefon istiyorsak bütçe artmalı yukarıdaki arkadaşada katılmıyorum gayet de alınır yenilenmiş zaten yenilenen parçalar orijinal oluyor.

Sıfır iPhone 11 aldım çok şükür :) teşekkür ederim herkese.

İyi günler. Android telefonlardan bıkmış birisi olarak IPhone'a geçmek istiyorum. Ancak çok bir bütçem yok. En fazla 8K bütçem var. Küçük telefon seviyorum kamerası iyi olması çok önemli o yüzden iPhone SE tercih ettim. Mobil oyun oynayan birisi değilim. Sosyal medyalara bakarım daha çok. O yüzden iPhone SE iyi olur diye düşündüm. Ancak yenilenmiş bir sorun çıkartır mı? 1 yıl garantisi varmış.

iPhone SE kötü bir telefon (bataryasindan dolayı) hele yenilenmiş almak daha sorun çıkarır kesinlikle almayın düzenleme: mesajı görmemişim pardon

Yenilenmişte androidler daha sorunsuz oluyor. Iphonelarda sıkıntı çünkü iphone 50 defa tamir görebiliyor model çok az ve herşeyi biliniyor bu yüzden sadece iphone tamiri üzerine profesyonelleşen şirketler çoğaldı. Orjinal parça olayı da yok piyasa ikinci el fiyatından çok ucuza satılan eski yenilenmiş modellerde herşey orjinal göründüğüne bakmayın anakart 3-4 defa tamir görmüş ekran faceid truetone çip aktarılmış batarya çipi dandik batarya hücresine takılıp koftiden cihazla %90 batarya sağlığı yazılmış ürünleri satıyorlar genel olarak. Bu ucuza satılan yenilenmişlerde genelde anakart tamirlerinin neden olduğu ısınma ve bazen kilitlenme problemleri olabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı