Tekra Bilişim güvenilir mi?

LukasZenko99

Centipat
Daha fazla  
.

İyi günler MSI B450 GAMING PRO Carbon AC anakart alacağım fakat şu an sadece Tekra Bilişim satıyor ve fiyatı da bayağı uygun geldi bana. Ama bu sayfanın güvenilir olup olmadığını bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol satıcı olarak onaylamışsa zaten güvenilirdir diye düşünüyorum. Ayrıca işine karışmak gibi olmasın ama o fiyata x570 bir anakart alabilirsin.

Trendyol satıcı olarak onaylamışsa zaten güvenilirdir diye düşünüyorum. Ayrıca işine karışmak gibi olmasın ama o fiyata X570 bir anakart alabilirsin.

Dostum Trendyol'u pek iyi bilmiyorum satıcının onaylı olup olmadığına nereden bakıyoruz olmadı sen bakabilir misin zahmet olmazsa?

Dostum Trendyol'u pek iyi bilmiyorum satıcının onaylı olup olmadığına nereden bakıyoruz olmadı sen bakabilir misin zahmet olmazsa?

Satıcının onaylı olması diye bir şey yok çünkü Trendyol'da elini sallayan ürün satamıyor. Orada satış yapıyorsa gerekli izinleri almıştır zaten onu kast etmiştim orada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı