Tekramarket güvenilir mi?

ÖmerYasar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün forumda 2 arkadaş tavsiyesinde RTX 2070S Gaming X Trio modelini 4400 TL civarında bulduk. Satıcının linki aşağıda, acaba güvenilir mi?

Gittigidiyor üzerinden Tekramarket'ten 5700 XT Nitro+ aldım. Aynı gün kargolandı. Paketleme güzeldi. Ayrıca AMD Rewards için dönüş yaptığımda max 1 saat içinde geri dönüş yaptılar.

Arkadaşlar dün forumda 2 arkadaş tavsiyesinde RTX 2070S Gaming X Trio modelini 4400 TL civarında bulduk. Satıcının linki aşağıda, acaba güvenilir mi?
Trendyol üzerinden 4300 tl'ye bu kartı bu marketten aldım. 3 günde hızlı bir şekilde yolladılar. Ürün ve kutu sağlam bir şekilde geldi. Bilgisiyarımı toplamaya devam ettiğim için test edemedim ama şimdilik bir sorun yok gibi gözüküyor.

Gittigidiyor üzerinden Tekramarket'ten 5700 XT Nitro+ aldım. Aynı gün kargolandı. Paketleme güzeldi. Ayrıca AMD Rewards için dönüş yaptığımda max 1 saat içinde geri dönüş yaptılar.
Güvendiğim tek nokta n11 ve trendyol.Bu firmalar bünyesinde satış yapmakta acaba herhangi bir sorunla karşılaşırsam iade senecegim olurmu ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı