Tekrar COVID19 bulaştı

Çok geçmiş olsun. Ruhsal olarak yıpratıcı bir hastalık.

Aşınızı olmanız içinizi rahatlatıyordur en azından.

Maske varken o kişinin öksürmesinden nasıl etkilendiniz? Garip. Maskeyi ağız ve burun yerine çene altına takanlardansınız sanırım.

Maske onların sana bulaştırmasını değil senin onlara bulaştırmanı engelliyor dostum.

Kronik rahatsızlığım var. 2 doz BioNTech aşısı oldum. Çok hapşıran, öksüren oldu yanımda ama hiç hasta olmadım? Kendini korumayı bileceksin başkasına suçu atmak yerine.

Aşı da korona olmanı engellemiyor zaten hafif geçirmeni sağlıyor. Televizyonda duyduğun şeylerin sebebini bilmeden yapıyorsun.

Yani işte bunu bilmediği halde burada boş boş konuşup bilmişlik taslıyor bu arkadaş. Yaşı maksimum 14 olabilir. O yüzden takmayın.

Çok garip gerçekten.

Onun açısından bakarsak bir nevi haklılık payı var. Uzun süreçte olabilecek yan etkileri kesin olarak belli değil sonuçta.
Aşı olmayın demiyorum kesin bir sonuç yok bunu belirtmekte de fayda var. Ben 2 doz aşımı çoktan oldum. 3.doza hayır demem .

Yahu adam olmayacağım yan etkilerini bilmiyorum demiyor ki oldum artık korona bana bulaşmaz diyor.
Zaten yan etkilerini bilmiyorum olmayacağım diyeni de linçlemem.

Aşı olmam olmayacağım da hafif atlattım sözde bulastiysa tabii gerek yok aşıya.

Maskeleri çeneye takmaya devam.

Aynen kanka maaske hep korur seni zaten yanına koronalı birini oturtup sana öksürsünler hapşursunlar bakalım kapçan mı kapmayacan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…