Tekrar merhaba!

Tekrar hoş geldiniz. Tek slot RAM kullanıyorsunuz sanırım, o olmayınca da bilgisayar açılmadı tabi ki.
Aynen. Kasa çok küçük de değil fakat anakartı anladığım kadarıyla mATX koymuşlar. RAM Slotu iki tane. İki RAM vardır diye hayal ediyordum fakat bir RAM takılmış. Anakartın maksimum RAM desteği ise 16 GB.

Böyle bir durum yaşarsanız, hesap açıp yardım isteyebilirsiniz. Ya konu açarsınız ya da kendi profilinizi raporlarsınız. Özelden iletişime geçip, yardımcı oluyoruz.
Hımm. Öyleyse güzel. Ama hesap açınca hesap onaylanmayıp direkt ceza kesilmiyor mu? Ceza kesilince konu nasıl açılacak? Ayrıca cezalı bir üye raporlama da yapamıyor ki. Çift hesap cezası alanlar moderatör bile olamıyor. Yönetici olacaklarını zaten sanmam. Demek ki bu kişilere güvenilmiyor. Çok riskli. Böyle bir durumla karşılaşsam ceza alıp hem de bana olan güveni kaybetmek istemem.
Ayrıca ortak bir bilgisayardan siteye giriş yapsak, o cihazdan bizden sonra siteye başka birisi giriş yapmış/kaydolmuşsa veya bizden sonra biri giriş yapar ya da siteye kaydolursa ceza alır mıyız?

@enes.wtp @Emre C Sayın yetkililer, ayrıca bir şey fark ettim. Siteye giriş yapmadan önceki konular/mesajlar kısacası forum ile giriş yaptıktan sonraki forum akışı bir değil. Mesela giriş yapmadan önce "yeni konular" bölümünde mesela 20 dakika- yarım saat önceki konular gösterilirken giriş yapınca en yeni hangi konu açıldıysa o görünüyor. (Ki normal olan da o andaki en güncel konunun gösterilmesidir). Giriş yapmadan önce ve yaptıktan sonraki gözüken forum akışını eşitler misiniz?

Çok sinir bozucu.
Aynen.

Halbuki @Recep Baltaş sistem toplama videolarında hep çıt sesinin önemini vurgular.

Hiç kendi sistemimi toplamadığım için çok tecrübem ve bilgim yok. Hep hazır sistem kullandım. Parçalara zarar vermemek için doğal olarak nazik davranıyordum ama sistemime yaramıyor sanırım. Yok, RAM'e bastırıyordum zaten ama RAM'i oturtmak için ciddi manada bayağı sağlam bastırmak gerekiyormuş.

Aslında oradaki amaç sunucu yükünü azaltmak sanırım.
Ama hesap açınca hesap onaylanmayıp direkt ceza kesilmiyor mu?
Şimdi böyle bir şey var. Ben senin kurallara hakim olduğunu düşünüyorum, biliyorum. Neden durduk yere çift üyelik açıp, çoklu üyelik cezası almak isteyesin ki? Bir sorun olduğunu düşünüp, bu yüzden ikinci açtığın hesapla iletişime geçiyorum.

@unnamedington

Geçen şifresini unutmuştu, hesabına bağlı olan mail adresinde de sorun yaşıyordu. Benim denetim saatimde çoklu üyelik ile geldi. Şahsen bu kullanıcının kurallara hakim olduğunu ve düşündüm. Onayladım, daha sonra raporladı kendini. Özelden iletişime geçip, hesabını kurtarmasına yardımcı oldum.

Bir sürü talihsizlik yaşarken şansıma sizi buldum ve sizin de zamanında aynı sorunu yaşadığınızı öğrendim. Yoksa Technopat Sosyal hesabıma Merhaba yerine Elveda diyecektim. Diğer hesaplarıma da Merhaba demek dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…