Lezbiyenler herhalde.Bazı kişiler aklıma geldi, resme bakarak dalmışım.
Lezbiyenler herhalde.Bazı kişiler aklıma geldi, resme bakarak dalmışım.
Hocam ben yine de kendimce zorbalık yapmayacağım, tüm samimi duygularımla size inanıp geçmiş olsun diyorum.Bazı kişiler aklıma geldi, resme bakarak dalmışım.
Şu an iyiyim biraz.Hocam yeni troll arkadaş sizsiniz sanırım. En son 2 tane eşcinsel seviyordunuz. Gerçekten epilepsi nöbeti geçirdiğiniz fotoğrafı nasıl yüklediğinizi merak ediyorum. Nöbet geçirip forumda yazmaya devam ediyor tabii arkadaş.
Evet. Ama böyle argo gibi olduLezbiyenler herhalde.
Şuna hayvan gibi random atıp gülesim geliyor ama atamıyorum. Siz atmışım gibi varsayın.Lezbiyenler herhalde.
Bence boşverin. Şimdi arkadaş troll bile olsa çok böyle resimlerle uğraşıyor, gizli hastalığı filan çıkar başınıza kalır.Konu trol mü bilemedim yoksa ceeee! diye resmi buraya atardım da boşver şimdi.
Aynen, atmayın.Konu trol mü bilemedim yoksa ceeee! diye resmi buraya atardım da boşver şimdi.
Tanrıdan dileğim beni o konuda sizle buluştursun. En son CMYLMZ Fundamentals dinlediğimde böyle yarılmıştım. 2 kelime ile yapılan bu kombinasyon beni nasıl bu kadar güldürdü hiçbir fikrim yok.Güldürmeyi severim. Hocam kusura bakmayın en kolay böyle tabir edebiliyorum. Bir sonraki troll konuyu iple çektiğimi belirtmek isterim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.