Telafi sınavları zor mu olur?

Daha fazla  
Merhaba. Anadolu lisesi 9. sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 5-6 gündür çok fazla öksürüyordum. Derste, sınavda durmadan öksürüyordum. Dün hastaneye gittim. Biraz da kurnazlığına :) rapor aldım 3 günlük. Cumadan sonra okul tatile girecek ve okul başlayınca gireceğim sınavlara. Hocalar daha mı zor yapar telafi sınavını? Aslında okula gidebilecek bir haldeyim yarın da fizik sınavım var. Gitmeli miyim? Çok kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba. Anadolu lisesi 9. sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 5-6 gündür çok fazla öksürüyordum. Derste, sınavda durmadan öksürüyordum. Dün hastaneye gittim. Biraz da kurnazlığına :) rapor aldım 3 günlük. Cumadan sonra okul tatile girecek ve okul başlayınca gireceğim sınavlara. Hocalar daha mı zor yapar telafi sınavını? Aslında okula gidebilecek bir haldeyim yarın da fizik sınavım var. Gitmeli miyim? Çok kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bizim burda bazı hocalar daha zor yapıyor. "Daha fazla çalışma fırsatı vardı" diye. Bazıları ise üşenip normal sınav ile direkt aynı sınavı yapıyor.

Hocaya bağlı. Ekstra zahmete girmek istemezse aynı ayar civarlarında yapar ya da daha fazla zamanınız olduğundan bir tık zor yapar. Bizim hoca raporlu olduğumuz günlerde sınava girip gitmeye de izin vermiyordu bu arada belki orada farklı olur bilemiyorum ama. Raporun bitince gel girersin sınava diyordu.

Hocadan hocaya değişir hocan anlayışlı biriyse zor yapmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı