Telefon almak için beklenmeli mi?

• Konuyu başlatan xlatoon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 201

xlatoon

Hectopat
İyi günler herkese. Yakın zaman içerisinde telefon almak istiyorum. Kasım'ın ilk haftasında güzel indirimler oldu ama indirimlere yetişemedim. Şu anda telefon almak için müsaitim ancak fiyatlar biraz artmış durumda. Sizce telefon almak için beklemeli miyim, yakın zamanda indirim olur mu tekrardan?

Beklenmemeli bence. NVIDIA yapay zeka kullanımı için telefonda kullanılan RAM'lerden yüklü miktar sipariş verdi. Telefon ve tablet fiyatları artacak. En son normal RAM siparişi verdiklerinde RAM fiyatları ikiye katlandı.

Beklenmemeli bence. NVIDIA yapay zeka kullanımı için telefonda kullanılan RAM'lerden yüklü miktar sipariş verdi. Telefon ve tablet fiyatları artacak. En son normal RAM siparişi verdiklerinde RAM fiyatları ikiye katlandı.
DDR4-5 alimi yaptılar telefon ram turu bilgisayar ile ayni degil, telefon ve tablet fiyatlarını degil, direkt tamlerde fiyat artisi oldu sadece telefon fiyatlarında bir degisim yok.

DDR4-5 alimi yaptılar telefon ram turu bilgisayar ile ayni degil, telefon ve tablet fiyatlarını degil, direkt tamlerde fiyat artisi oldu sadece telefon fiyatlarında bir degisim yok.

LPDDR belleklere geçiyor. Yani telefonlarda kullanılan bellekler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı