Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her türlü elektronik cihaz yıldırımı çeker hatta geçen yıl adını unuttuğum ünlü birisi motosikletiyle dünya turu yaparken Türkiye'de bluetooth'lu kaskıyla konuşurken kafasına yıldırım düşmesi sebebiyle ölmüştü... Bu yüzden dikkatli olmakta yarar var.
Ben istanbuldayım hava karışık her an yağabilir bide gök gürültüsü var ben hep hava gürlerse tv' yi kapatırım pc' yide kapatırım telefonun bataryasını çıkartırım.
Yıldırım etrafta bulunan en uzun ve sivri yere düşer. Paratonerler bunun için var. Etrafınızda yüksek binalar varken telefona geleceğini sanmıyorum. Ama düzlük bir yerdeyseniz dikkat etmek lazım telefon olsa da olmasa da.