Telefon çalınca internet gidiyor

İnternetin gitmesinden şikayetçiysen telefonu rahatsız etme moduna aldığında telefonunu arayamazlar, internetin de gitmez. Türkiye'de eğitim görmedim ama sen büyük ihtimalle gördün o yüzden aşağıdaki linke göz atmanı öneririm. PISA testi: Türkiye matematik, fen ve okumada OECD ortalamasının altında - BBC News Türkçe
Benim telefonumda çalışmıyor, çağrı yönlendirme kullanıyorum. Okuduğunu anlama sorunun var?

Son düzenleyen: Moderatör:
@White_rose biraz garip bir çözüm önerisi olacak ama VoLTE ve VoWiFi kapalıysa açmayı deneyebilir misiniz?

İnternetin gitmesinden şikayetçiysen telefonu rahatsız etme moduna aldığında telefonunu arayamazlar, internetin de gitmez.
Rahatsız etmeme modu açık olduğunda aramalar sadece önünüze düşmez veya bildirim olarak gelmez, bu durum aranmanızı engellemez.

rahatsız etmeyin açık olunca aranma.jpg

IQ seviyen gorillerden aşağıda olduğu için bunu açtığın konuda belirt.
Sizin sıkıntınız ne? Hem yanlış bilgi veriyorsunuz hem de hakaret ediyorsunuz.

Aşağıdaki makaleyi önce kendi adınıza okuyun da sonra paylaşın:

Bu çoğu cihazda var.
Nereden uydurduğunuzu sorabilir miyim??
Biraz garip bir çözüm önerisi olacak ama VoLTE ve VoWiFi kapalıysa açmayı deneyebilir misiniz?

Rahatsız etmeme modu açık olduğunda aramalar sadece önünüze düşmez veya bildirim olarak gelmez, bu durum aranmanızı engellemez.

Eki Görüntüle 2097580

Hem yanlış bilgi veriyorsunuz hem de hakaret ediyorsunuz.

Aşağıdaki makaleyi önce kendi adınıza okuyun da sonra paylaşın.
VoLTE ve VoWiFi interneti etkilemez genelde.

Telefon çalınca internet gidiyor ve 20 saniye gelmiyor. Bunun çözümü var mı?

Telefon: OnePlus 7 Pro.
Yazılım kaynaklı olabilir ama sanmam, bir teknik desteğe göstermekte fayda var. Sonuçta biz sizin telefonunuza uzaktan bakamıyoruz. Böyle bir durumu teknik servise taşımanız yararınıza olacaktır. Böylece saçma yorum yapan ve IQ seviyeleri dünya çekirdeğine gömülmüş insanlara takılmazsınız.

IQ seviyen gorillerden aşağıda olduğu için bunu açtığın konuda belirt.
"Telefon çalınca internet gidiyor ve 20 saniye gelmiyor. Bunun çözümü var mı?"
Mecbur arada çağrı yönlendirme kullanıyorum, gerçek bir çözüm önerisiyle gel.

@White_rose biraz garip bir çözüm önerisi olacak ama VoLTE ve VoWiFi kapalıysa açmayı deneyebilir misiniz?

Eki Görüntüle 2097580

Deneyince editlerim.

Eki Görüntüle 2097580

Ben telefonundan açtığın rahatsız etme özelliğinden bahsetmiyorum. Sen de okuduğunu anlamıyorsun. Mesela Turkcell bu özelliği kullanıyor diğer operatörler de kullanıyordur. Belirli tuşlamaları gerçekleştirdiğinde seni arayamıyorlar. O arkadaşa kurduğum cümleyi sana da kuruyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı