Telefon çekilişi dolandırıcılık mı?

Phonix31

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Instagram'dan katılmış olduğum çekilişte bir telefon kazandım ama dolandirici mi anlayamadım. Hesabın fotoğrafini aşağıya bırakıyorum. Hesap sahibi yazdı mavikentcep diye bir site linki attı oraya girince çekiliş kodumu yazdım IP 15 Pro Max kazandım diye gözüküyor ama telefonun gönderilmesi için 398 TL ödemem lazimmis. Ufaktan dolandırıcı gibi geldi bana sizce durum nedir?

Screenshot_2025-02-13-18-45-42-452_com.instagram.android.jpg

Arkadaşlar merhaba, Instagram'dan katılmış olduğum çekilişte bir telefon kazandım ama dolandirici mi anlayamadım. Hesabın fotoğrafini aşağıya bırakıyorum. Hesap sahibi yazdı mavikentcep diye bir site linki attı oraya girince çekiliş kodumu yazdım IP 15 Pro Max kazandım diye gözüküyor ama telefonun gönderilmesi için 398 TL ödemem lazimmis. Ufaktan dolandırıcı gibi geldi bana sizce durum nedir?

Eki Görüntüle 2422975
Bence dolandırıcıdır aga, ip 15 veren adam 400 tl cart curt parası istemez.

Eki Görüntüle 2422975

Eki Görüntüle 2422975
DİKKAT! MAVİKENTCEP DOLANDIRICILIĞI"

Arkadaşlar, bu siteye sakın ödeme yapmayın, kesinlikle dolandırıcılık!

Ben de benzer bir şekilde kandırıldım:

1. 398 TL ödeme istediler (sözde kargo ücreti veya işlem masrafı).

2. Ödemeyi yapınca IMEI kayıt bahanesiyle daha fazla para istediler (1900 TL civarı).

3. Anladım ki ufak ufak para koparmaya çalışıyorlar, tamamen bir dolandırıcılık düzeni.

Gerçek bir çekilişte kazanana ödeme yaptırmazlar! Eğer sizden kazandığınız ödül için para istiyorlarsa, %100 dolandırıcılıktır.

Ben durumu CİMER’e ve İçişleri Bakanlığı’na şikayet ettim, IBAN bilgileri de elimde. Siz de bu tarz dolandırıcılara para kaptırmayın ve Instagram sayfalarını şikayet edin!

Magnumdan araba çıkınca da arabayı direk sana vermiyorlar ÖTV'sini sen ödüyorsun mesela ama biri algida biri mavikentcep ne kadar güvenilir bilemem %100 dolandırıcı gibi görünüyor şahıs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı