Telefon denize düştü

edtos38

Yoctopat
Daha fazla  
Dün yanlışlıkla telefonumla. Denize girdim maalesef 15-20 saniye sonra fark edebildim telefonu fark ettiğimde telefon kapanmıştı eve gidene kadar ağzımla şarj girişinden suyu çektim ama içine bayağı su girdi galiba eve geldim biraz tatlı suya koydum 1 gündür bekliyorum ama telefon açılmadı telefon bozulmuş mudur bozulmadıysa ne yapmam gerekir?

Normalde direkt bir servise götürüp içinin açılıp temizlenmesi lazım. Pirince falanda koyun açılmazsa zaten gitmiştir o telefon.

Servise göndermeden bilmek zor.

Huawei Türkiye müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsin.

P20 Lite telefonumu küçük bir su birikintisinden pirinç ile kurtarmıştım. Biraz hasar bırakmıştı ancak o halde 1 sene kullanabildim. Pirinç ilk çözüm daha sonra servis sanırım.

Normalde direkt bir servise götürüp içinin açılıp temizlenmesi lazım. Pirince falanda koyun açılmazsa zaten gitmiştir o telefon.

Şu an başka bir şehirdeyim götürme ihtimalim yok gibi telefonu şarja takıp denedim titreşim bile gelmedi bozuldu büyük ihtimalle.

Geçmişler olsun.

Böyle bir durumda hemen tatlı su ile yıkayıp pirince koymak gerekir. İstersen pirince yatırıp 1 gün daha bekle yine açılmazsa mecburen servis.

Telefonu tatlı suyla yıkadıktan sonra pirince yatırdınız mı? Yatırmadıysanız geçmiş olsun hocam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…