Telefon denize düştü

Dün yanlışlıkla telefonumla. Denize girdim maalesef 15-20 saniye sonra fark edebildim telefonu fark ettiğimde telefon kapanmıştı eve gidene kadar ağzımla şarj girişinden suyu çektim ama içine bayağı su girdi galiba eve geldim biraz tatlı suya koydum 1 gündür bekliyorum ama telefon açılmadı telefon bozulmuş mudur bozulmadıysa ne yapmam gerekir?
Tuzlu su ayrı bir sorun. Cihaz suya girdikten sonra hemen içinin açılıp temizlenmesi gerekiyordu. Su anakart ile temas etmiş, ekran bozulmuş vs. ise zaten cihazın çoktan çöp olmuş. Direkt servise ver.

Bende yıllar önce unutup cebimde Samsung S3 mini ile denize girmiştim. İçini açıp pirince yatırmıştım birkaç gün sorun çözülmüştü.

Dün yanlışlıkla telefonumla. Denize girdim maalesef 15-20 saniye sonra fark edebildim telefonu fark ettiğimde telefon kapanmıştı eve gidene kadar ağzımla şarj girişinden suyu çektim ama içine bayağı su girdi galiba eve geldim biraz tatlı suya koydum 1 gündür bekliyorum ama telefon açılmadı telefon bozulmuş mudur bozulmadıysa ne yapmam gerekir?
Aynısını yaşadım gitti telefon çok kötü birşey gerçekten üstelik yeni almıştım o aralarda maddi olarak dardaydim. Başka kimse yaşamaz umarım geçmiş olsun tekrar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı